fbpx

3 idei in integrarea copiilor cu autism in invatamant

          Buna ziua tuturor! Sunt Diana Zanfir sunt psiholog si psihoterapeut si astazi vreau sa va prezint trei idei prin care sa optimizam integrarea copiilor cu autism la grupa.

          Esti parinte de copil cu autism? Sau esti cadru didactic? Citeste pana la final si obtine informatii valoroase! Descopera metode simple, utile si la indemana oricui pentru a activa copiii cu autism.

          Prima idee: Invata-l numele colegilor! Noi, terapeutii din centru, am tinut legatura cu educatoarea copilului, am primit in terapie pozele colegilor si (….)

          Daca vrei sa afli mai multe, te invit sa dai click pe link si sa descoperi el mai recent articol scris de mine pentru echipa Sunt Parinte.

          Diana Zanfir este fondator, presedinte Evolution Center. Aceasta vine cu o experienta de aprox 15 ani ca educatoare, director educativ, consilier scolar, terapeut ABA, shadow, coordonator proiecte si programe, psiholog si psihoterapeut. Aceasta a fondat programul de socializare ”Hai, sa ne jucam cu Leo, Chit si Maggie” si cu acelasi nume – este autoarea cartii de dezvoltare persoana pentru copii. Aceasta a publicat carti de poezii pentru copii si a redactat articole de specialitate pentru reviste de interes psihopedagogic. 

          In prezent, aceasta contribuie activ la dezvoltarea Evolution Center – un centru despre invatare continua, evolutie pas cu pas si crestere spirituala dedicat atat familiilor ce au copii cu autism si intarzieri de limbaj sau dificultati comportamentale, cat si adultilor, cuplurilor, adolescentilor sau copiii ce sunt in cautarea redescoperirii si dezvoltarii personale.

          Echipa aleasa de Diana Zanfir este o echipa de profesionisti, o echipa aleasa cu simt de raspundere si cu drag de meserie, este o echipa bine sudata si axata pe performanta care are parte de cursuri de formare continua, monitorizarea si supervizarea constanta a activitatii pentru a avea cele mai bune rezultate cu cei care ne trec pragul.

          Ai suspiciunea ca cel mic prezinta semne ale autismului sau are aproape 3 ani, dar inca nu vorbeste? Citeste aici detalii complete despre cum se desfasoara o evaluare psihologica.

          Solicita din timp o programare la evaluare psihologica!

          Garantia calitatii 200 % : daca ceva nu ti-a placut sau nu ai gasit ceea ce asteptai, poti sa iti ceri banii inapoi desi ai beneficiat de acest serviciu deoarece vrem sa va incurajam sa depasiti tipare de tipul ”Nu stiu daca merita, nu stiu cum se va comporta cu copilul!”

          Bonus: primesti gratuit cursul : „Bune practici in logopedie”

          Daca ti-a placut acest articol, da-i un share ca sa il impartasesti si cu prietenii tai.

          Iar, la abonare – pagina principala a site-ului – primesti gratuit „Ghidul inspiratiei tale zilnice”prin introducerea adresei de email .

       

Ganduri bune si zi minunata plina de inspiratie va doresc tutor celor care ati fost alaturi de mine pana la finalul articolului!

Psihoterapeut Diana Zanfir        Acest articol a fost redactat de Diana Zanfir – presedinte Evolution Center; cu experienta de peste 12 ani ca psiholog si psihoterapeut, coordonator programe, terapeut ABA, shadow, educatoare, consilier scolar si director educativ.

Pe aceasta o gasiti pe pagina ei de Facebook – dati un LIKE pentru a fi la curent cu noutatile:

Psihoterapeut Diana Zanfir

si

Evolution Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *