fbpx

Update (5 martie): Ne-am propus sa vindem 500 martisoare, cadouri pentru mamici si iepurasi de Pasti.

Se alatura cu ajutor si prietenul nostru Sun Plaza care ne-a oferit ocazia sa expunem martisoare si cadouri in perioada 1-3 martie.

Am ajuns la 275 martisoare vandute in scop caritabil.

Ajuta-ne sa continuam! Cumpara un martisor sau chema-ne la tine cu o expozitie de martisoare!

  Multumim voluntarilor nostri: Delia Vicas pentru martisoare cusute manual, bratari si alte minunatii. Multumim Manuela pentru cercelusi si coliere lucrate manual.

Update (29 martie):  In perioada 1-3 martie ne vedem in mall. Sun Plaza ne gazduieste cu drag de fapte mari.Astfel, aveti ocazia sa cumparati martisoare si sa donati pentru programele de socializare ale copiilor cu autism.

Update(28 martie): Partintii de la Gradinta  “Ciupercuta”, Gradinita Nr 230 si Gradinita Nr 274 au cumparat martisoarele noastre din ipsos, nepictate pentru a fi realizate impreuna cu copiii. Astfel, am ajuns la 200 vandute din 500 propuse.

Ajutati-ne sa continuam! Cumparati si voi un martisor!

Un martisor = 10 lei

Update (27 martie): Astazi ne gasiti la APACA cu expozitie de martisoare. Cumparati si aveti satisfactia ca banii oferiti  reprezinta o donatie.

3 motive pentru care sa cumperi

martisoare in scop caritabil:

1) Tu daruiesti martisoare pentru prietenii tai si va bucurati de primavata
2) Stii ca faci bine: sumele colectate merg catre programul de socializare al copiilor cu autism „Hai, sa ne jucam cu Leo, Chit si Maggie”
3) Scapi de statul la cozi. Acestea se pot livra personal sau se pot ridica direct de la sediul nostru

Hai, sa facem bine! Hai, sa numaram impreuna! Ne propunem sa vindem 500 martisoare – iar, suma stransa ne ajuta sa oferim 10 ateliere gratuite pentru 10 copii (necesar acoperit – doua luni jumate dintr-un an intreg).
Avem primele 172 martisoare comandate. Gradinita „Ciupercuta” si Gradinita nr 274 au ales sa le comande nepictate si sa le lucreze cu copiii.
Poti alege si tu gata pictate si sa le daruiesi prietenilor sau nepictate si sa le lucrezi cu copiii.

Charity Gifts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *