SOS! Copil cu autism la grupa

SOS! Copil cu autism la grupa – este un curs de bune practici si tehnici utile de aplicat in clasele de copii cu autism pentru a mentine echilibrul, armonia, motivatia si atentia copiilor cu TSA, dar si a celorlalti copii participanti la lectie.

Cui se adreseaza?
Pot participa la curs terapeuti ABA, studenti la psihologie/psihopedagogie speciala/pedagogie, cadre didactice, consilieri scolari, logopezi, profesori de sprijin, indrumatori, terapeutii ABA cu rol de shadow, parinti ai copiilor cu TSA sau oricare alta persoana interesata de acest subiect.

La finalul cursului se elibereaza adeverinta de participare utila pentru dosarul personal.

Ce afli daca vii la curs?

– Specificul autismului
Strategii utile de modelare comportamentala de aplicat la clasa ca shadow sau ca profesor.
– Care sunt nevoile de a facilita dezvoltarea unui copil cu TSA
– De ce este important sa fie integrati in invatamantul de masa copiii cu TSA
– La ce sa ma astept cand lucrez cu un copil la scoala sau la gradinita ca shadow, profesor/educator, consilier scolar, etc.

Ce zic participantii:

Vicky (profesor invatamant prescolar): “Multumesc frumos! Sa stii ca fetele au fost foarte incantate si asteapta urmatorul curs. Pacat ca timpul e asa de scurt. O seara frumoasa!”

Mariana (profesor invatamant prescolar): „Mi-a placut foarte mult mai ales pentru ca ne-au fost prezentate si metode practice pe care le putem folosi la randul nostru cu copiii de la grupa. Multumesc! ”

Ana Maria (profesor invatamant prescolar): ”Multumesc mult pentru informatiile prezentate. Sunt educatoare si ma confront cu astfel de cazuri (copii cu CES) la grupa. A fost o experienta utila.”

Ce pierzi daca nu vii la curs?

– Vei afla povestea copiilor si a familiilor din spatele diagnosticului si a etichetelor sociale sau a camerelor de terapie.
– Vei avea ocazia sa lucrezi cu psihoterapeut Diana Zanfir care ofera o experienta de 12 ani in invatamantul prescolar ca educator, director educativ, ca terapeut ABA si coordonator, aceasta avand ocazia sa experimenteze personal integrarea copiilor cu TSA atat din perspectiva educatorului, cat si din perspectiva shadow-ului, imbinand si aducand in acest curs cele mai bune solutii incercate, ce au generat succes.

Cu cine faci cursul?

Diana Zanfir – psiholog clinician si psihoterapeut in terapii cognitiv comportamentale, terapeut ABA, coordonator ABA, presedinte al asociatiei Evolution Center, educator si director educativ cu experienta de 12 ani in invatamantul prescolar ce a lucrat si a integrat in invatamantul de masa copii cu TSA colaborand cu gradinite particulare recunoscute international si gradinita de stat acreditata european.

Fondator al programului de socializare pentru copii „Hai, sa ne jucam cu Leo, Chit si Maggie” – program ce imbina dezvoltarea abilitatilor de socializare cu dezvoltarea personala si emotionala a copilului mic punand premisele la o cat mai buna adaptare sociala si integrare adecvata ca viitor scolar/adult.

Autor de carte pentru copii „Spiridusul florilor” si de articole de specialitate referitoare la tulburarea opozitionista la copii si strategii de lucru la clasa si articol despre comportamentele violente la copiii – strategii de preventie si interventie.

Cat dureaza cursul?

2 ore

Sosirea si check in – se fac cu minim 15 minute inainte de inceperea cursului.

Contributie curs

GRATUIT (se sugereaza o donatie minima de 10 lei pentru acoperire costurilor logistice)

Calendar evenimente:

Bucuresti, miercuri, 25 septembrie, 10:00, Evolution Center

Ploiesti , joi, 26 Septembrie , 17:30, Hotel Central

Bucuresti, marti,22 octombrie, 10:00, Evolution Center

Galati, joi, 24 octombrie , ora 17:30, Hotel Danube Stars Sala Europa

Craiova, sambata, 9 noiembrie, 10:00, Hotel Green House

Bucuresti, joi, 14 noiembrie, 10:00, Evolution Center

Giurgiu, 12 decembrie , 16:00, Hanul Cosminului

Bucuresti, 10 decembrie, 10:00, Evolution Center

Brasov,  ianuarie, 17:30

Bucuresti, ianuarie, 10:00, Evolution Center

Pitesti, februarie, 17:30

Bucuresti , februarie, 10:00, Evolution Center

Iasi, martie, 17:30

Bucuresti , martie, 10:00, Evolution Center

Buzau, aprilie, 17:30

Bucuresti, aprilie, 10:00, Evolution Center

Cluj Napoca si Timisoara, mai , 17:30

Bucuresti , mai, 10:00, Evolution Center

Constanta , iunie, 17:30

Bucuresti , iunie, 10:00, Evolution Center

 

Inscrieri: office@evolution-center.ro

(in email, specificati orasul pentru care faceti inscrierea, numele, prenumele, functia/calitatea si unitatea de invatamant (daca este cazul), nr de telefon, adresa de email. Daca sunt mai multi participanti inscrisi, lasati datele complete solicitate pentru toti participantii. Nr de telefon si adresa de email sunt importante pentru remind curs, comunicare locatie sau alte detalii ce pot sa apara.)

 

Nu poti ajunge la curs in acea zi sau esti din alta localitate, dar ti-ai dori sa afli informatii relevante in domeniul tau?

 Acest curs se gaseste si in varianta interactiva tip  STICK USB creat special pentru voi si venind in intampinarea nevoilor voastre de invatare, cunoastere, integrare a copiilor cu autism.

Este un curs si o investitie care iti raman pe viata. STICK-ul  USB este si ramane al tau, poti relua oricand informatia, poti asculta si pune in aplicare, poti reactualiza informatiile pe care le stiai, dar poate, ai uitat de ele. Poti sa il folosesti ca resursa permanenta.

 PACHET DOUA cursuri video pe STICK USB

OFERTA PROMOTIONALA 8 – 20 decembrie 

 

*Pret in afara promotiei – 270 lei/ pachet

 SAU

UN SINGUR CURS

 

*Pret in afara promotiei: 190 lei/ curs

*Pret in afara promotiei – 190 lei/ curs

Inca nu te-am convins?

Achizitioneaza cursurile video si iti este oferita GARANTIA CALITATII 200%. Daca nu ti-a placut, poti cere banii inapoi, chiar daca ai beneficiat de cursuri.

Comanda: office@evolution-center.ro 

Se livreaza prin curierat oriunde in tara si se adauga taxa de curierat.

 Contul in care se achita pretul:

RO90 INGB 0000 9999 0582 7148 , deschis la ING Bank, sucursala Tineretului in numele ASOCIATIEI EVOLUTION CENTER – HEALTH ABOUT SOUL AND MIND, CIF 35877239

Comanda ramane ferma dupa trimiterea dovezii platii insotita de nume, prenume, adresa de livrare si nr de telefon pt contact.

  La livrare primiti si adeverinta de participare online la curs.

Va asteptam cu drag cu plasarea comenzii sau cu telefon pentru orice detalii.

Uite ce oferim gratuit

  • 55 lei: o ora de terapie pentru copiii cu autism
  • 75 lei: ajuti in medie 2 copii sa mearga la Ferma Animalelor sau sa organizam o petrecere
  • 100 lei: o sedinta de logopedie pentru copiii cu intarziere de limbaj
  • 130 lei: o sedinta de psihoterapie pentru familii si adolescent
  • 250 lei: o evaluare psihologica

Necesarul unui copil cu autism este de minim doua ore de terapie zilnica. Recuperarea dureaza aproximativ 2-3 ani in functie de gradul de afectare si intensitatea programului de lucru. Orice ajutor conteaza. Fii si tu parte din povestea Evolution. Fii Evolution!

Contul zambetelor de copil este: RO90 INGB 0000 9999 0582 7148 , deschis la ING Bank, sucursala Giurgiului in numele ASOCIATIEI EVOLUTION CENTER – HEALTH ABOUT SOUL AND MIND, CIF 35877239.

Poti alege sa setezi ajutorul oferit ca plata recurenta, astfel, o suma mica daruita lunar de la multi prieteni ne ajuta sa putem sustine cat mai multe reusite pentru copiii si familiile inscrise in program.

Garantia noastra:
Poti veni oricand in programul de functionare al centrului, cu in telefon in prealabil, pentru a planifica o intalnire in care sa simti, sa vezi, sa participi, sa traiesti pentru 20 minute povestea noastra. Astfel, povestea noastra va fi si povestea ta si stim sigur ca o vei spune frumos si cu multe emotii in glas. Ai ocazia sa faci cunostinta cu copiii sau sa incurajezi cu o vorba buna familiile ce vin catre noi.

Multumim pentru ca ne-ai ales! Multumim pentru ca esti alaturi de noi si pentru ca increderea ta ne-a fost acordata!

Vreau sa va contactez!