fbpx

    Ai un copil care nu pronunta corect anumite sunete? Ai observat ca se grabeste cand vorbeste si nu respira corect? Vorbeste stalcit? Ai vrea sa aiba un vocabular mai bogat? Nu reuseste sa sufle aerul pe gura, sa sufle nasul, sa clantane dintii sau sa scoata limba?

Atunci, nu mai amana! Solicita o evaluare logopedica!

Evaluarea initiala dureaza aprox 30 – 40 minute. In cadrul acestei intalniri, evaluatorul va descoperi care este nevoia copilului tau si va alcatui un plan de interventie particularizat. Se efectueaza cateva joculete prin care este observat felul in care copilul pronunta, respira, emite.

Copilul va lucra conform acestui plan stabilit o data sau de doua ori pe saptamana, in functie de recomandarile evaluatorului nostru si de nevoile copilului.

O sedinta de logopedie dureaza 50 minute. 

Din 6 in 6 saptamani se fac reevaluari. In cadrul acestor reelauari se evalueaza gradul de evolutie al copilului si se ofera noi sugestii particularizate nevoilor copilului.

La noi, munca este in echipa. O echipa bine sudata, de profesionisti si oameni dedicati copiilor care lucreaza cu drag si daruire.

Echipa inseamna: evaluator – logoped – parinte – copil. Fiecare membru este la fel de important si la fel de valoros, fiecare dintre acestia sustinand in egala masura progresele copilului.

Te astept sa te alaturi echipei noastre! Solicita evaluarea logopedica acum!

 

 

  Contact: (004) 0771.73.88.00
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *