fbpx

Autosabotarea succesului – Power of your mind

   Tu cum conduci propriul business? Pornesti cu frica si mergi catre curaj?  Ai temeri, iti asumi riscuri, iei decizii independent sau te panichezi deseori si ai nevoie de persoane care sa te sustina?

   Un rege sau o regina poate conduce un imperiu cu curaj si cumpatare facand sa infloreasca propriul regat. Dar, istora ne atata cum stilul desfranat si necumpatat al regilor au dus la razboaie si pierderea imperiilor lor.

   Istoria nu ne spune aproape nimic de regii fricosi deoarece nu cred ca au existat, poate, doar cazuri in care au fost obligati sa fie la conducere si au cautat strategii prin care sa fuga, desi traditia nu ii lasa.

   Te invit la cursul  online via Zoom „Autosabotarea succesului – Power of your mind” – Program inspirational si motivational despre mindset de succes destinat tuturor antreprenorilor, freelancerilor sau persoanelor cu competente si atributii de lideri care se afla la inceput de drum sau trec printr-un blocaj si simt ca nu mai progreseaza asa cum si-ar dori.

   Vrei sa afli cum transformi frica in succes si cum sa scapi de autosabotare? Click pe link pentru articol complet: https://evolution-center.ro/transforma-frica-in-succes-si-scapa-de-autosabotare-power-of-your-mind/

   Motto: Am fost acolo si stiu exact despre ce iti vorbesc deoarece, in cazul meu, depresia m-a pus la pamant si nu am crezut vreodata ca ma mai pot ridica sau ca exista ceva bun in viata. Stilul meu este de a lupta permanent, de a evolua si a invata zi de zi. Stiam ca am nevoie de ajutor si am dat increderea mea unui specialist în domeniul dezvoltării personale care m-a ajutat sa lucrez la mindsetul meu, sa ma intorc asupra mea si sa am grija de mine. Depresia este cea care m-a invatat lectii pentru o viata intreaga.

   Ii sunt recunoscatoare depresiei mele deoarece datorita ei am conceput acest program si datorita acestei experiente dureroase am decis sa ofer sustinere si altor antreprenori care trec prin aceleasi sentimente prin care am trecut si eu.

   Suntem diamante cu totii. Pe unii dintre noi, poate, ca s-a asternut praful, insa licarirea din interior a ramas!  E timpul sa faci curatenie si sa stralucesti la adevarata ta capacitate!” Diana Zanfir

 

Diana Zanfir  este antreprenor, public speaker, psihoterapeut cognitiv-comportamental si hipnoterapeut, fondator Evolution Center. Mai multe despre aceasta, puteti citi aici: https://evolution-center.ro/wp-content/uploads/2020/01/Diana-Zanfir-Detalii-personale-experienta-si-CV.pdf

   Cost: 75 lei achitati prin transfer bancar – ( cont: RO44 RNCB 0668 0657 7817 0001 )

Data, joi, 14 mai 2020 : 2 ore – 18:30 – 20:30

Modalitate desfasurare: Zoom (veti primi toate detaliile aferente in mail, odata cu validarea inscrierii si dovada platii)

Inscriere
office@evolution-center.ro sau whatsapp 0771.73.88.00

Invatare continua, evolutie pas cu pas, crestere spirituala = Evolution Center (www.evolution-center.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *