fbpx
Beneficiile psihoterapiei la orice varsta

     Psihoterapia functioneaza la orice varsta.

Tocmai de aceea doresc sa impartasesc cu voi povestea  Mariei, 56 ani,  care a venit la mine cu atacuri de panica, crize de astm, o totala lipsa de sens, bucurie sau placere. Era permanent nervoasa si adesea se certa cu sotul ei.

    Pare cunoscut scenariul?

Usor, usor a inceput sa vada lucruri simple si sa se bucure de cele mai usoare gesturi: si-a luat o geaca noua (era iarna), o matura noua, a mers in parc cu nepoata si la Biserica, cu vecina.

      Tu ce faci ca sa simti din nou placerea si sensul vietii?

Maria a exersat o tehnica de relaxare si constientizare si i-am dat tema de casa de continuat acest exercitiu.

In prezent, este mult mai relaxata, se intelege mult mai bine cu sotul sau , ba chiar si-a gasit un nou loc de munca deoarece il pierduse din cauza problemelor medicale si fricii de imbolnavire.

Întotdeauna schimbarea poate fi grea, insa in spatele fricii noastre sta adevarata noastra valoare, libertate si satisfactie. Oricum , doare, asa ca merita incercat. Ce poate fi mai rau cand deja ne este rau? Acela e momentul cand ne depasim frica stiind ca tot ce va urma este mult mai bine si mai bun.


Vrei sa citesti mai multe despre psihoterapie? Click aici pt detalii.

Daca ti-a placut acest articol, da-i un share ca sa il impartasesti si cu prietenii tai.

          Iar, la abonare – pagina principala a site-ului – primesti gratuit „Ghidul inspiratiei tale zilnice”prin introducerea adresei de email .

Ganduri bune si zi minunata plina de inspiratie va doresc tutor celor care ati fost alaturi de mine pana la finalul articolului!

Psihoterapeut Diana Zanfir        Acest articol a fost redactat de Diana Zanfir – presedinte Evolution Center; cu experienta de peste 12 ani ca psiholog si psihoterapeut, coordonator programe, terapeut ABA, shadow, educatoare, consilier scolar si director educativ.

Pe aceasta o gasiti pe pagina ei de Facebook – dati un LIKE pentru a fi la curent cu noutatile:

Psihoterapeut Diana Zanfir

si

Evolution Center

Diana Zanfir este fondator, presedinte Evolution Center. Aceasta vine cu o experienta de aprox 15 ani ca educatoare, director educativ, consilier scolar, terapeut ABA, shadow, coordonator programe, psiholog si psihoterapeut. Aceasta a fondat programul de socializare ”Hai, sa ne jucam cu Leo, Chit si Maggie” si cu acelasi nume – este autoarea cartii de dezvoltare persoana pentru copii. Aceasta a publicat carti de poezii pentru copii si a redactat articole de specialitate pentru reviste de interes psihopedagogic.

In prezent, aceasta contribuie activ la dezvoltarea Evolution Center – un centru despre invatare continua, evolutie pas cu pas si crestere spirituala dedicat atat familiilor ce au copii cu autism si intarzieri de limbaj sau dificultati comportamentale, cat si adultilor, cuplurilor, adolescentilor sau copiii ce sunt in cautarea redescoperirii si dezvoltarii personale.

       Echipa aleasa de Diana Zanfir este o echipa de profesionisti, o echipa aleasa cu simt de raspundere si cu drag de meserie, este o echipa bine sudata si axata pe performanta care are parte de cursuri de formare continua, monitorizarea si supervizarea constanta a activitatii pentru a avea cele mai bune rezultate cu cei care ne trec pragul.

       Solicita din timp o intalnire la psihoterapie!

Garantia calitatii 200 % : daca ceva nu ti-a placut sau nu ai gasit ceea ce asteptai, poti sa iti ceri banii inapoi desi ai beneficiat de acest serviciu deoarece vrem sa va incurajam sa depasiti tipare de tipul ”Nu stiu daca merita, nu stiu cum se va comporta cu copilul!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *