fbpx

Observi la adolescentul tau de 16 ani ca a pornit in anturaje putin obscure? Iti povesteste prea putin cu cine se vede si unde se duce si te gandesti ca are nevoie de independenta, dar simti ca intre tine si el/ea parca s-a ridicat un zid si observi cum nu mai exista relatie, conexiune si senzatia de familie.

 Stii cumva ca si tu ai “gresit” sau nu ai avut cum sa ii oferi toata dragostea de care ar fi avut nevoie: poate, ca mama ai fost pierduta in griji, relatie de cuplu, serviciu sau – ca tata – ai fost indisponibil emotional, detasat considerand ca un barbat nu trebuie sa educe si nici sa isi arate sentimente, altfel, te-ai fi simtit vulnerabil.

  Citeste si: https://evolution-center.ro/manipularea-si-relatiile-toxice-victima-devine-agresor-si-agresorul-devine-victima/

   Vrei sa indrepti lucrurile macar in ultimul ceas deoarece vrei un viitor mult mai in echilibru decat ai reusit tu, ca adult, sa ai.

   Psihoterapia te poate ajuta sa se faca microschimbari la nivel de sistem.

 

   Preferabil este ca intreaga familia sa beneficieze de procesul psihoterapeutic.

   Sunt cazuri in care adolescentii, mai ales daca au comportamente accentuate, sa refuze sedintele de psihoterapie, insa recomandarea specialistilor in domeniul sanatatii emotionale este sa se implice parintii.

   Astfel, constientizarile si noua perspectiva va fi adusa in familie cu efect de domino: generez eu o schimbare ca si celalat sa genereze o schimbare.

   Asa, ai ocazia sa vezi ce nevoi neindeplinite are adolescentul tau si ce vrea sa obtina prin acele comportamente disfunctionale.

   Imbunatatirea apare atunci cand incepem sa intelegem limbajul si mesajul transmis de adolescent.

 Afla aici despre: https://evolution-center.ro/ce-emotii-inghitim-atunci-cand-mancam-compulsiile-alimentare-si-lipsa-de-iubire/

   Diana Bordeianu este psihoterapeut acreditat COPSI in psihoterapie cognitiv -comportamentala si hipnoterapie si certificata in Schema Therapy cu o experienta de aproximativ 3 ani si alti 15 ani in sistemul educational si psihoterapia copiilor.

   Sedintele se efectueaza saptamanal, la inceput, ulterior se programeaza bilunar.

  O sedinta dureaza 50 minute.

   Acestea pot fi efectuate online via zoom/whatsapp sau la cabinetul de psihologie din Bucuresti – in incinta Mall Sun Plaza, zona Regus (Piata Sudului) .

   Sedintele efectuate la cabinet se desfasoara respectandu-se toate regulile de protectie datorate pandemiei deoarece tin la siguranta si confortul cilentilor mei.

   Solicita o programare si intra intr-un proces de psihoterapie: 0771.73.88.00 – apel sau mesaj via whatsapp Vrei sa afli mai multe despre mine? 

Locuri limitate conform programatorului si agendei personale. Planifica din timp!

 

Daca ti-a placut acest articol, da-i un share ca sa il impartasesti si cu prietenii tai.

Diana Bordeianu psihoterapie bucurestiAcest articol a fost redactat de Diana Bordeianu – psihoterapeut format in psihoterapie cognitiv-comportamentala, hipnoterapie si schema therapy – Evolution Center;

  Pe aceasta puteti sa o gasiti pe site: www.evolution-center.ro sau pe paginile acesteia de facebook: Diana Bordeianu  (https://www.facebook.com/Diana-Bordeianu-2125167107751002 )

 Evolution Center (https://www.facebook.com/evolutioncenterhsm/)

Nu uita! Solicita oferta acum! 0771.73.88.00 (mesaj whatsapp cu motivul solicitarii)

PS: Vrei si tu sa incepi un proces de dezvoltare personala, crestere si ascensiune alaturi de mine? Nu mai amana! Solicita oferta si fa-ti o proramare chiar acum!

Poate fi accesat online de oriunde in tara sau din afara tarii – sedinte individuale  zoom sau video whatsapp  sau fizic – la cabinetul din Bucuresti – Regus – mall Sun Plaza

Se recomanda parcurgerea unui program de psihoterapie/dezvoltare personala de aproximativ 3 luni (12 sedinte).

Ulterior, obiectivele terapeutice pot fi reanalizate, iar procesul de psihoterapie se poate incheia sau continua in functie de nevoile prezente ale clientului.

De asemenea, clientul poate incheia parcursul psihoterapiei oricand doreste, fie ca se intampla mai devreme de cele 3 luni sugerate, fie ca el continua si dupa aceasta perioada

  Contact si detalii:  0771.73.88.00 (preferabil mesaj whatsapp cu motivul solicitarii)/ office@ evolution-center.ro

   Garantia calitatii 200%: in termen de 15 zile iti poti cere banii inapoi din orice motiv, desi ai beneficiat de program

   Iti multumesc pentru ca ai ramas cu mine pana la finalul articolului, iti doresc ganduri bune, multa inspiratie si entuziasm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *