fbpx

Copii de succes – autism si terapie – R si-a depasit cu mult propriile limite

        Dorim sa aducem in lumina cat mai multe povesti frumoase, despre reusita si succes in recuperarea copiilor cu autism.

 

       Pentru ca nu demult, eram intrebata ce este succesul. Succesul apare zi de zi si succesul este atunci cand demult visai la ceva care sa se intample, iar acum observi ca ai reusit.

      Succesul nu consta doar in povestile copiilor recuperati, copii perfecti, copii la fel ca cei neurotipici. Toata munca pana acolo este un drum presarat de succes.

         Succes este cand el reuseste sa faca primii pasi si stim ca acel copil are tulburare neuromotorie, cand urca primele trepte, cand face primul incastru si rasuceste piesa, cand mesteca mancarea si tine lingura in mana si cand scoate primele sunete.

         Toate aceste limite depasite sunt povesti de succes.

           R are 4 ani si a fost diagnosticat cu intarziere neuromotorie inca  de la 6 luni. 

        La 3 ani s-a aflat diagnosticul de autism si de atunci s-a inceput si terapia recuperatorie la Evolution Center. Tocmai pentru ca mamica lui a povestit cu foarte multe detalii, va las placerea sa cititi pana la capat tot interviul acordat.

   Vrei sa citesti interviul complet acordat de mama lui R pentru Evolution Center? Click pe link deoarece acesta a fost preluat si de echipa Qbebe pentru a impartasi succesele.

   La Evolution Center se lucreaza integrat, astfel, tehnicile logopedica sunt integrate in programul de terapie al copiilor optimizand si accelerand dezvoltarea si recuperarea acestora. Click pe link pentru a afla mai multe despre tehnica logopedica si utilitatea integrarii ei. 

      Diana Zanfir este fondator, presedinte Evolution Center. Aceasta vine cu o experienta de aprox 15 ani ca educatoare, director educativ, consilier scolar, terapeut ABA, shadow, coordonator proiecte si programe, psiholog si psihoterapeut. Aceasta a fondat programul de socializare ”Hai, sa ne jucam cu Leo, Chit si Maggie” si cu acelasi nume – este autoarea cartii de dezvoltare persoana pentru copii. Aceasta a publicat carti de poezii pentru copii si a redactat articole de specialitate pentru reviste de interes psihopedagogic. 

      In prezent, aceasta contribuie activ la dezvoltarea Evolution Center – un centru despre invatare continua, evolutie pas cu pas si crestere spirituala dedicat atat familiilor ce au copii cu autism si intarzieri de limbaj sau dificultati comportamentale, cat si adultilor, cuplurilor, adolescentilor sau copiii ce sunt in cautarea redescoperirii si dezvoltarii personale.

       Echipa aleasa de Diana Zanfir este o echipa de profesionisti, o echipa aleasa cu simt de raspundere si cu drag de meserie, este o echipa bine sudata si axata pe performanta care are parte de cursuri de formare continua, monitorizarea si supervizarea constanta a activitatii pentru a avea cele mai bune rezultate cu cei care ne trec pragul.

         Vrei ca si copilul tau sa lucreze la noi? Solicita din timp o programare la evaluare psihologica!  

 

   Citeste aici detalii complete despre cum se desfasoara aceasta.

 

       Garantia calitatii 200 % : daca ceva nu ti-a placut sau nu ai gasit ceea ce asteptai, poti sa iti ceri banii inapoi desi ai beneficiat de acest serviciu deoarece vrem sa va incurajam sa depasiti tipare de tipul ”Nu stiu daca merita, nu stiu cum se va comporta cu copilul!”

       Bonus: primesti gratuit cursul : „Bune practici in logopedie”

Psihoterapeut Diana Zanfir        Acest articol a fost redactat de Diana Zanfir – presedinte Evolution Center; cu experienta de peste 12 ani ca psiholog si psihoterapeut, coordonator programe, terapeut ABA, shadow, educatoare, consilier scolar si director educativ.

Pe aceasta o gasiti pe pagina ei de Facebook – dati un LIKE pentru a fi la curent cu noutatile:

Psihoterapeut Diana Zanfir

si

Evolution Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *