fbpx

Cum esti dupa izolare si cum ai rezistat?

 

Buna,

 
   Sunt Diana de la Evolution Center.
   
   Voiam sa te intreb cum a decurs perioada de izolare si cum ati rezistat? In aceasta perioada multor persoane le-a crescut anxietatea, s-au simtit vulnerabile.
 
   Fara sa ne dam seama, colectiv am simtit toate ipostazele specifice traumei: imprevizibilitate si neputinta, blocaj. Am trecut prin fazele specifice unei traume. Am negat existenta virusului sau a necesitatii izolarii, poate, ne-am infuriat excesiv, am dat vina pe stat sau pe cei din jur si chiar am cautat ajutor de la Dumnezeu, pentru cei credinciosi si spirituali.
 
   Intr-un final, am acceptat aceasta stare de izolareUnii au capitulat si s-au simtit obositi, epuizati. Altii au luptat cu schema si au incercat din rasputeri sa se adapteze normalitatii.
 
   Cu totii am pierdut activitati care ne aduceau placere sau activitati vitale pentru noi sau pentru copiii nostri precum gradinita/ scoala, serviciul sau activitati recuperatorii  pentru copii, dar si alte mijloace de recreere.
 
   In aceasta perioada este recomandat sa tii legatura cu un psihoterapeut si sa iti pastrezi echilibrul emotional pentru tine si pentru bunastarea familiei tale.
   
   Stiai ca:
 – studiile de cercetare au aratat faptul ca durerea sufleteasca este resimtita neuronal in acelasi loc ca durerea fizica? 
 –  psihoterapia, autocunoasterea si constientizarea propriilor nevoi tin bolile la distanta deoarece exista o stransa legatura intre stres si boala
  
   Multi considera un lux a merge la psihoterapie, insa pretul necesarului tau pe luna este cu mult mai mic decat orice interventie si tratament medical datorat de stres, boala, neputinta, inclusiv durerea tratamentelor si timpul scurs prin cabinete sau spitale.
 
   Printre cele mai comune afectiuni putem enumera hipertensiunea arteriala, colonul iritabil, durerile de spate, astmul, bolile autoimune.
 
   Eu m-am reintors la cabinet si te astept cu doua tipuri de activitati, atat pentru tine, cat si pentru copilul tau:
 – pachet de dezvoltare personala/ psihoterapie adulti, cupluri, adolescenti (3 intalniri pe luna; o intalnire se planifica o data la 10 zile, durata 50 minute)
 – pachet de dezvoltare inteligenta emotionala copii 5 – 14/16 ani  ( 4 intalniri pe luna, o intalnire dureaza 50 minute. Se planifica o intalnire cu copilul, iar urmatoarea – cu parintele/parintii, astfel fiecare vine o data la doua saptamani )
 
   Datorita efectelor crizei financiare datortate de virusul Covid, am pregatit discount-uri pentru pachetele de psihoterapie deoarece stim ca este o situatie la nivel mondial, iar in aceste perioade avem mare nevoie sa ne pastram echilibrul.
 
 
In loc de incheiere, cateva cuvinte despre mine:
 
Am o experienta de 3 ani in psihoterapie cognitiv-comportamentala si hipnoterapie fiind acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania conform atestatului de libera practica.  In februarie m-am format si absolvit primul modul basic din schema therapy, aceasta fiind o terapie updatata pentru tipologii de personalitati accentuate care nu evolueaza in simpla cognitiv-comportamentala.
De asemenea, de 8 ani sunt psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din Romania si am tot atata experienta in stimularea cognitva, comportamental-emotionala si de limbaj a copiilor  si sunt fondatorul Evolution Center.
  Am lucrat 12 ani in invatamantul prescolar ca educatoare, iar in acest moment am initiat cursuri inspirationale si aplicative pentru cadrele didactice in vederea sustinerii emotionale a copiilor in actul didactic.
  Particip activ la webinarii, workshopuri si conferinte de specialitate (dependenta, despresie, anxietate, mindfulness, abuz emotional etc) venind cu noi tehnici si abordari care sa aduca un plus de bine, satisfactie si fericire in viata oamenilor.
 
   Eu insami am trecut printr-o depresie si am depasit dificultati emotionale cu ajutorul psihoterapiei, fiind ajutata sa vad atent catre nevoile de baza, instinct si iubire de sine.
 
 
   Pentru detalii pachete psihoterapie/ dezvoltare personala asteptam sa ne contactati (office@evolution-center.ro/ 0771.73.88.00)
 
    Nu uita! In aceasta perioada COVID avem discount deoarece vrem sa sustinem echilibrul, sa ajutam oamenii sa treaca peste durere si sa duca o viata linistita.
 
  Solicita oferta chiar acum deoarece locurile in program sunt limitate!
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *