fbpx

Cum supravietuiesti in izolare – ne adaptam in online

Bună ziua, drag prieten,

   Te anunț că ne-am mutat activitatea în online fiind în continuare în sprijinul comunității sociale prin asigurarea sănătății mintale, a echilibrului interior, aducându-vă un plus de satisfacție, motivație și, de ce nu, fericire –  în această perioadă dificlă.

  Te invit să rămâi alături de noi și să urmărești lista de activități pe care o propunem:

 1. Zilnic – live pe Facebook cu Diana Zanfir (pagina Facebook – Evolution Center): Detalii evenimente, aici:  https://www.facebook.com/events/149553956421135/
 • Ora 9:30 – Ne bem cafeaua împreună – Normalizăm situația izolării
 • Ora 10:30 – Activități pentru mămici și copii mici – Diana se joacă live împreună cu fiul ei de 3 ani jumate și oferă sugestii de joacă și pentru alți copii.
 • Ora 18:30 – Timp de calitate cu copilul meu. Hai, să ne jucăm impreună cu Diana si Alex!
 • Ora 19:30 – Cum a fost ziua ta? Dezbatem o temă de interes: anxietatea, izolarea, criza economică, activități plăcute, relaxarea, relația cu soțul și copilul pe timp de izolare, cum mă mențin sănătos și echilibrat.
 1. Vineri, 3 aprilie, ora 16:00 – GRATUIT grup de suport online: „Cum supraviețuiesc în izolare?” – 

(link event Facebook: https://www.facebook.com/events/1113450932332100/ )

 • Normalizăm, povestim și împărtășim trăiri și emoții, gânduri și situații prin care trecem cu toții.
 • Inscrie-te prin reply la acest mail și primești link de acces pentru conectare prin zoom. Date tehnice: descarcă aplicația zoom din magazin play dacă te conectezi de pe telefon sau accesezi direct linkul pe care îl vei prmi, dacă te conectezi de pe laptop. Să faci un test de sunet și imagine (microfon și cameră)
 •  

 1. Webinar gratuit video – online „Cum supraviețuiesc în izolare” direct prin accesarea link-ului din Youtube: https://youtu.be/hVM9epW0A6c și aici, transcript-ul lui (varianta scrisă): https://evolution-center.ro/cum-supravietuiesc-in-izolare-transcript-ul-webinarului/
 1. Dacă ești cadru didactic, vizitează acest link si achiziționează cursurile prin care poți rămâne în contact cu informarea și formarea continuă, acestea fiind la preț redus (50 lei două cursuri în format video pentru care primești adeverință de participare utilă la dosarul personal): https://evolution-center.ro/sos-copil-cu-autism-la-grupa-curs-in-format-video/
 1. Ești pasionat de succes și vrei să evoluezi? Accesează link-ul și află mai multe despre programul Power of your mind – care se află la reducere în această perioadă: https://evolution-center.ro/power-of-your-mind-2/
 1. Simți că ai dificultăți emoționale?  Fie că este vorba despre starea ta generalaă, de relația cu partenerul sau gestionarea comportamentului copilului. Nu uita că durerea fizică se resimte neuronal în același loc ca cea sufletească. Apelează online la un „doctor de suflete” și păstrează-te în echilibru. Am redus costurile la jumătate deoarece Diana lucrează de acasă, s-au redus costurile legate de spațiu, administrative și a crescut timpul deoarece nu mai stăm în trafic. Astfel că o ședință costă 100 lei în loc de 200 lei.
 1. Ai o întrebare sau ai nevoie de ajutor, scrie-ne și suntem alături de tine! Vrem să ne sprijinim reciproc în aceste momente dificile.

  Pe curând, la o nouă revedere! Aveți grijă de voi și de cei de lângă voi, să fiți sănătoși și focus pe noua adaptare la normalitatea din online! Avem nevoie de rutină, disciplină și setarea la o stare de normalitate.

 

Psihoterapeut Diana Zanfir        Acest articol a fost redactat de Diana Zanfir – presedinte Evolution Center; cu experienta de peste 12 ani ca psiholog si psihoterapeut, coordonator programe, terapeut ABA, shadow, educatoare, consilier scolar si director educativ.

Pe aceasta o gasiti pe pagina ei de Facebook – dati un LIKE pentru a fi la curent cu noutatile:

Psihoterapeut Diana Zanfir

si

Evolution Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *