fbpx

Cursuri  pentru cadrele didactice

SOS! La Galati

   

Este vara si profitam la maxim de timpul liber pentru educatie si informare.
Reincepem cursurile destinate cadrelor didactice dedicate unitatilor voastre de invatamant, de aceasta data, avand subiecte proaspete atat pentru gradinite, scoli sau licee.
 
Acestea sprijina nevoia de invatare si instruire continua fiind un proiect cu o vechime de peste 5 ani derulat la nivel national in peste 50 unitati de invatamant din Romania.
 
Oferta de curs
 
 “Integrarea copiilor cu CES in invatamantul de masa: aplicatii metodice si practice!”
 “Cum dezvoltam limbajul copiilor?”
 “Cum abordam copiii ce manifesca comportament opozant si ce solutii gasim?”
 
Vrei alta tematica abordata? Propune-ne si venim cu solutii adaptate nevoilor voastre.
 
De ce acest proiect?
 
“Este un proiect de suflet. Am lucrat 12 ani in sistemul de invatamant dintre care, 11 ani ca educatoare atat in gradinite de stat, cat si particulare si 1 an – consilier scolar.
Atunci simteam ca am nevoie de mai multe informatii si sprinjin in a eficientiza managementul educational, cand vorbim de integrarea copiilor cu CES.
De asemenea, nu stiam cum sa procedez nici cu copiii cu comportamente dificile, iar sistemul nu acoperea instruire pe acest segment”
 
(Diana Bordeianu, psihoterapeut, psiholog clinician, fost cadru didactic)
 
Aceste cursuri isi propun sa aduca unelte metodice si practice de utilizat la clasele din sistemul de invatamant venind cu unelte pretioase de procedura si management educational.
 
Traineri:
 
Diana Bordeianu – cu o experienta de 16 ani in lucrul cu copiii : 12 ani ca educatoare, director educatis si consilier scolar, 8 ani de cand aceasta se formeaza ca psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportamentalist – Diana Bordeianu vrea sa aduca mai multa valoare sistemului de invatamant pentru a genera o schimbare in educatia noilor generatii.
 
Silvia Nicula: Experiență de peste 20 de ani în comunicare (licență și master în domeniu), trainer de dicție, master în logopedie (Facultatea de Psihologie-Universitatea București), specializare în terapie ABA. Un om pasionat de educație și formare în domeniul comunicării și terapiei copiilor cu tulburări de dezvoltare.
 
(Motto – Silvia Nicula) De ce acest proiect?
 
“Pentru că numărul copiilor cu Cerințe educaționale speciale crește alarmant. În fiecare an, la începutul anului școlar, observăm că în grădinițe și școli vin copii …atipici. Copii cu diverse tuburări care au nevoie de educație specială în cadrul unui învățământ incluziv. Numai în cazul autismului, potrivit unui studiu realizat de medicii români în anul 2016, numărul copiilor diagnosticaţi cu TSA la Spitalul ”Obregia” a crescut de aproximativ 10 ori în peste 20 de ani. Cred ca asta spune tot. Și ei sunt copiii noștri și trebuie să știm să ne adaptăm nevoilor pe care le au. Școala se adaptează nevoilor copilului și nu copilul standardelor școlii. Și atunci , noi cei implicați în recuperearea acestor copii, trebuie să știm ce avem de făcut. Cursul este parte din dorința noastră de perfecțioare , de învățare continua, parte din dorința de a fi mai buni.”
 
Modalitate de desfasurare:
 • Online via zoom
 • Sau fizic (in functie de solicitarile voastre)
 
Durata: Cursul dureaza 4 ore impartit in doua sesiuni de lucru a cate 2 ore fiecare – datele si orarul fiind stabilite de comun acord, in baza programarilor si datelor disponibile.
 
Bonus: suport de curs, mapa si alte materiale informationale in tematica cursului.
 
Se elibereaza doua diplome de participare utile la dosarul personal: cate una pe fiecare sesiune de lucru.
 
Pret: 125 lei/ participant (ambele sesiuni incluse, adica 4 ore, 2 diplome de participare si mapa cu materiale)
 
Oferta valabila doar pana pe 15 august 2021. Locuri limitate.
 
Contact, inscrieri, rezervari: office@evolution-center.ro /  telefon sau mesaj whatsapp –  0771.73.88.00 

6 thoughts on “Cursuri pentru cadrele didactice

 1. Balogh Camelia says:

  Buna ziua!
  Mă numesc Balogh Camelia și sunt educatoare la o gradiniță din Oradea, judțul Bihor. Aș dori să știu dacă dumneavoastră desfășurați cursuri și pentru cadrele didactice din țară.
  Vă mulțumesc și vă doresc mult succes în ceea ce faceți!

  • Evolution Center says:

   Buna ziua, Camelia,
   Sustinem cursuri si in alte localitati, bineinteles.
   Va rog sa verificati emailul, v-am trimis oferta noastra.
   O zi buna va dorim!

 2. Crăciun Ileana says:

  Bună ziua, sunt educatoare la o grădiniță din mediul rural, Buzău. Câte persoane ar trebui sa fim pentru a veni dumneavoastră în unitatea noastră? Mulțumesc

 3. Gabriela Sisu says:

  Buna seara, Sunt director la o gradinita din jud Ilfov. Doresc organizatea unor cursuri pentru cadrele didactice in urmatoarea perioada. Cum se poate proceda?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *