Logoped (colaborare) prietenos pentru o echipa veselea

Ne dorim o persoana cu un minim de experienta in domeniul logopediei si / sau al terapiei ABA, punctuala, consecventa, calma, cu multa rabdare,ludica, apropiata de copii pentru a lucra logopedie cu copiii ce au intarzieri de limbaj, dificultati de vorbire sau copiii cu TSA .

Pentru mai multe detalii click aici: Logoped

Terapeut ABA / Logoped (part-time / full-time) pus pe glume

Ne dorim o persoana punctuala, consecventa,  calma, cu multa rabdare,ludica,  apropiata de copii pentru a lucra ca terapeut ABA cu copiii cu autism si intarzieri de dezvoltare sau intarzieri de limbaj si care sa stie sa danseze la petrecerile organizate pentru copii, dar si pentru echipa pentru mai multa voie buna.

Pentru mai multe detalii click aici: Terapeut ABA / Logoped

Evaluator Logopedic (colaborare - 15 copii de evaluat din 6 in 6 saptamani) pus pe socializare si cu chef de prieteni noi.

     Ne dorim o persoana cu experienta in domeniul logopediei, punctuala, consecventa, calma, cu multa rabdare,ludica, apropiata de copii pentru a monitoriza logopedic copiii cu autism si intarzieri de dezvoltare sau intarzieri de limbaj. Sunt aprox 15 copii ce trebuie reevaluati logopedic din 6 in 6 saptamani. Grila logopedica sugerata o aplica terapeutii deja existenti.

Pentru mai multe detalii click aici: Evaluator Logopedic

Asistent manager vesel(a) pentru o echipa fantastica

Ne dorim o persoana energica si entuziasta, calda, prietenoasa, sociabila, organizata, axata pe relatiile cu oamenii si cu bune abilitati de comunicare atat fata in fata, cat si la telefon sau prin email. Cautam o persoana fara experienta, studenta la facultate de profil umanist: litere, jurnalism, limbi straine, publicitate sau altceva – care sa fie parte din povestea noastra si sa duca mai departe povestea.

Pentru mai multe detalii click aici: Asistent manager