Asistent manager vesel(a) pentru o echipa fantastica

 

Ne dorim o persoana energica si entuziasta, calda, prietenoasa, sociabila, organizata, axata pe relatiile cu oamenii si cu bune abilitati de comunicare atat fata in fata, cat si la telefon sau prin email. Cautam o persoana fara experienta, studenta la facultate de profil umanist: litere, jurnalism, limbi straine, publicitate sau altceva – care sa fie parte din povestea noastra si sa duca mai departe povestea.

Responsabilitati:

  • Preluarea apelurilor telefonice
  • Receptionarea mailurilor si a mesajelor
  • Gestionarea relatiei cu clientii
  • Transmiterea informatiilor si noutatilor catre coordonatorul direct, terapeuti, presedintele asociatiei
  • Tine lista cursurilor organizate de centru, inscrie participantii, trimite remind si retrimite mailuri de feedback dupa eveniment
  • Tine ordinea documentelor.

Program zilnic: 9:00 – 18:00

Evolution Center este infiintata in aprilie 2016 si este in continua dezvoltare, avand o echipa unita si bine sudatapregatita sa sprijine familiile copiilor cu autism si sa promoveze sanatatea mintala, informarea si constientizarea nevoii de interventie psihologica si dezvoltare personala atat la copii, cat si la familii, adulti, adolescenti, cupluri.

Evolution Center isi propune sa deschida centre de psihoterapie atat in Bucuresti, cat si in alte judete fiind deschisi la colaborari internationale. Ne propunem oferirea de cursuri gratuite pentru cadrele didactice, module de parenting, integrarea copiilor cu TSA in invatamantul de masa, excursii si ativitati extrascolare pentru copiii cu care colaboram.

Recrutam:  asistent manager  – persoana calda, sociabila si organizata care sa preia apelurile telefonice, sa raspunda la mailuri si la mesajele clientilor, sa tina legatura cu persoanele implicate si sa tina agenda cursurilor, a documentelor sau a altor acte/evenimente.

Nu aplica daca: nu esti axata pe relatii, nu iti place sa comunici si iti este greu sa intri in contact cu oamenii.

Fa-ti cunoscuta intentia prin trimiterea unui CV pe adresa de mail office@evolution-center.ro.

SE IAU IN CONSIDERARE DOAR CV-URILE CARE VOR FI SELECTATE PENTRU INTERVIU.

Iti multumim pentru aplicatia facuta si abia astept sa ne cunoastem!