Evaluator Logopedic (colaborare – 15 copii de evaluat din 6 in 6 saptamani) pus pe socializare si cu chef de prieteni noi.

 

Ne dorim o persoana cu experienta in domeniul logopediei, punctuala, consecventa, calma, cu multa rabdare,ludica, apropiata de copii pentru a monitoriza logopedic copiii cu autism si intarzieri de dezvoltare sau intarzieri de limbaj. Sunt aprox 15 copii ce trebuie reevaluati logopedic din 6 in 6 saptamani. Grila logopedica sugerata o aplica terapeutii deja existenti.

Responsabilitati:

  • Efectuarea sedintelor de evaluare logopedica din 6 in 6 saptamani
  • Notarea in fisa de progres /monitorizare a copilului
  • Oferirea unui climat afectiv pozitiv – crearea unei bune relatii terapeutice copil-terapeut-parinte
  • Aplicarea strategiilor specifice de interventie logopedice si explicarea acesteia pentru a fi lucrata de terapeut

Evolution Center este infiintata in aprilie 2016 si este in continua dezvoltare, avand o echipa unita si bine sudatapregatita sa sprijine familiile copiilor cu autism si sa promoveze sanatatea mintala, informarea si constientizarea nevoii de interventie psihologica si dezvoltare personala atat la copii, cat si la familii, adulti, adolescenti, cupluri.

Evolution Center isi propune sa deschida centre de psihoterapie atat in Bucuresti, cat si in alte judete fiind deschisi la colaborari internationale. Ne propunem oferirea de cursuri gratuite pentru cadrele didactice, module de parenting, integrarea copiilor cu TSA in invatamantul de masa, excursii si ativitati extrascolare pentru copiii cu care colaboram.

Recrutamevaluator logopedic pentru copiii cu autism si cei cu intarzieri de dezvoltare/ intarzieri de limbaj care sa stie extrem de bine planul de interventie logopedica si pasii ce trebuie urmariti, tehnici si exerciții specifice.

Nu aplica daca: nu ai rabdare cu copiii, nu esti o persoana calma sau punctuala, daca nu ai experienta in aplicarea tehnicilor logopedice, dar si despre tulburarea din spectrul autist.

Vrem continuu sa fim in contact cu peroane responsabile si de calitate. Fa-ti cunoscuta intentia prin trimiterea unui CV pe adresa de mail office@evolution-center.ro.

SE IAU IN CONSIDERARE DOAR CV-URILE CARE VOR FI SELECTATE PENTRU INTERVIU.

 

Iti multumim pentru aplicatia facuta si abia astept sa ne cunoastem!