LOGOPED (colaborare) prietenos pentru o echipa vesela

Ne dorim o persoana cu un minim de experienta in domeniul logopediei si/sau al terapiei ABA, punctuala, consecventa, calma, cu multa rabdare,ludica, apropiata de copii pentru a lucra logopedie cu copiii ce au intarzieri de limbaj, dificultati de vorbire sau copiii cu TSA .

Responsabilitati:

  • Efectuarea sedintelor de logopedie
  • Notarea in fisa de progres /monitorizare a copilului
  • Oferirea unui climat afectiv pozitiv – crearea unei bune relatii terapeutice copil-terapeut-parinte
  • Aplicarea strategiilor specifice de interventie logopedice si/sau terapeutice propuse de coordonator si evaluator logopedic.
  • Participarea la sedintele de coordonare
  • Participarea la sedinte de perfectionare, traininguri

Evolution Center este infiintata in aprilie 2016 si este in continua dezvoltare, avand o echipa unita si bine sudatapregatita sa sprijine familiile copiilor cu autism si sa promoveze sanatatea mintala, informarea si constientizarea nevoii de interventie psihologica si dezvoltare personala atat la copii, cat si la familii, adulti, adolescenti, cupluri.

Evolution Center isi propune sa deschida centre de psihoterapie atat in Bucuresti, cat si in alte judete fiind deschisi la colaborari internationale. Ne propunem oferirea de cursuri gratuite pentru cadrele didactice, module de parenting, integrarea copiilor cu TSA in invatamantul de masa, excursii si ativitati extrascolare pentru copiii cu care colaboram.

Program: 9:00 – 13:00

Recrutamlogoped colaborator pentru cu copiii ce au intarzieri de limbaj, dificultati de vorbire sau copiii cu TSA  care sa aiba un minim de experienta (6 luni) in interventia logopedica si/sau terapia ABA.

Nu aplica daca: nu ai rabdare cu copiii, nu esti o persoana calma sau punctuala, daca nu ai experienta in aplicarea tehnicilor logopedice sau tehnicile ABA.

Conditiile colaborarii: detinere cabinet individual de psihologie, PFA, SRL sau deschiderea unei astfel de forme in decurs de maxim 2 luni de la inceputul colaborarii.

Vrem continuu sa fim in contact cu peroane responsabile si de calitate. Fa-ti cunoscuta intentia prin trimiterea unui CV pe adresa de mail office@evolution-center.ro.

SE IAU IN CONSIDERARE DOAR CV-URILE CARE VOR FI SELECTATE PENTRU INTERVIU.

Iti multumim pentru aplicatia facuta si abia astept sa ne cunoastem!