Terapeut ABA/ Logoped (part-time/ full-time) pus pe glume

 

Ne dorim o persoana punctuala, consecventa,  calma, cu multa rabdare,ludica,  apropiata de copii pentru a lucra ca terapeut ABA cu copiii cu autism si intarzieri de dezvoltare sau intarzieri de limbaj si care sa stie sa danseze la petrecerile organizate pentru copii, dar si pentru echipa pentru mai multa voie buna

Responsabilitati:

  • Efectuarea sedintelor de terapie
  • Notarea in dosarul de terapie
  • Oferirea unui climat afectiv pozitiv – crearea unei bune relatii terapeutice copil-terapeut-parinte
  • Aplicarea strategiilor specifice de interventie terapeutica: motivarea copiilor, recompensarea lor, oferirea promtului, corectarea comportamentelor indezirabile
  • Participarea la sedintele de coordonare
  • Participarea la sedinte de perfectionare, traininguri

Evolution Center este infiintata in aprilie 2016 si este in continua dezvoltare, avand o echipa unita si bine sudata pregatita sa sprijine familiile copiilor cu autism si sa promoveze sanatatea mintala, informarea si constientizarea nevoii de interventie psihologica si dezvoltare personala atat la copii, cat si la familii, adulti, adolescenti, cupluri.

Evolution Center isi propune sa deschida centre de psihoterapie atat in Bucuresti, cat si in alte judete fiind deschisi la colaborari internationale. Ne propunem oferirea de cursuri gratuite pentru cadrele didactice, module de parenting, integrarea copiilor cu TSA in invatamantul de masa, excursii si ativitati extrascolare pentru copiii cu care colaboram.

Recrutam: terapeut ABA  pentru efectuare sedintelor de terapie recuperatorie pentru copiii cu autism si cei cu intarzieri de dezvoltare/ intarzieri de limbaj care sa stie sa noteze in dosarul de terapie colectarea datelor, sa ofere un climat afectiv pozitiv contruind o buna relatie terapeutica copil-terapeut-familie, sa aplice strategiile specifce de interventie terapeutica: motivarea copiilor, recompensarea lor, oferirea promtului, corectarea comportamentelor indezirabile, sa fie dornic de perfectionare in cadrul sedintelor de coordonare si a altor training-uri/intalniri.

Nu aplica daca: nu ai rabdare cu copiii, nu esti o persoana calma sau punctuala, daca nu ai un minim de cunostinte despre tulburarea din spectrul autist si despre principiile de terapie comportamentala.

Vrem continuu sa fim in contact cu peroane responsabile si de calitate. Fa-ti cunoscuta intentia  prin trimiterea unui CV pe adresa de mail office@evolution-center.ro. Noi revenim cu raspuns cu privire la disponibilitatea postului si stabilirea unui interviu de cunoastere.

Iti multumim pentru aplicatia facuta si abia astept sa ne cunoastem!