fbpx

Copilul tau are aproape 3 ani si nu vorbeste? Sau rosteste mai putin de 50 cuvinte? Te ingrijoreaza comportamentul lui si nu stii daca este din cauza faptului ca nu reuseste sa se faca inteles sau daca e ceva ce tu ai putea imbunatati in relatia cu el?

   In aceasta perioada atipica de izolare si reducerea contactului social sunt multi parinti care au evitat sa mai duca copiii mici la evaluari logopedice sau psihologice. Pe de-o parte, din frica de contaminare, pe de alta parte – din cauza timpului limitat si programari ingreunate.

   Multi parinti manifesta negarea situatiei copilului lor zicand ca asteapta sa treaca pandemia si abia apoi vor cauta solutii pentru recuperarea limbajului.

   Comportamentul inadecvat al copilului, deseori, este scuzat de pictiseala deoarece parintii evita plimbarile si interactiunile de afara, la gradinita nu mai merge si alte locuri de joaca nu sunt accesibile.

   Cu toate acestea, timpul trece, iar copilul are nevoie de solutii aici – acum.

Amanarea unei evaluari psihologice sau logopedice poate duce la agravarea intarzierii de limbaj , plus ca – orice interventie logopedica timpurie are efecte favorabile cu cat copilul este mai mic si avem o buna neuroplasticitate.

 

  De asemenea, dificultatile de comportament si tantrumurile pot fi gestionate mult mai usor cand copilul este mai mic, comparativ cu implementarea unui regulament , cand copilul mai creste.

   Sunt Diana Bordeianu si de 15 ani lucrez cu copiii prescolari. Am lucrat 12 ani ca educatoare, iar de 8 ani lucrez ca psiholog clinician si psihopedagog pentru copii cu nevoi speciale si copii cu intarzieri de limbaj folosind tehnici logopedice si stimularea cognitiva si comportamentala.  De 5 ani ma formez la psihoterapeut cognitiv comportamental si recent m-am certificat in Schema Therapy.

  Am sustinut peste 50 ce cursuri cu cate aproximativ 100 participanti – pentru parinti si pentru cadre didactice organizate la nivel national in mai multe localitati precum Ploiesti, Galati, Buzau, Craiova – avand ca scop o mai buna constientizare a nevoilor emotionale ale copiilor si eventualele intarzieri ce pot sa apara in dezvoltarea lor.

  In urma experientei acumulate am creat cursul in format video “Dezvoltarea limbajului – Cand sa ma ingrijorez?” . Acesta este un minighid preliminar oricarei evaluari psihologice sau logopedice pe care vrei sa o faci copilului tau.

   Astfel, odata ce parcurgi videoclipurile structurate in capitole scurte si pe intelesul tuturor, vei gasi raspunsuri despre cum ar trebui sa fie dezvoltat copilul tau, la ce anume sa fii atenta si cand apar semnalele de alarma.

   In prima parte gasesti informatii despre limbajul nonverbal si dezvoltarea celui verbal – pece se sprijina.

   Apoi, gasesti informatii despre posibile cauze care pot infrana dezvoltarea limbajului – cum ar fi – tipul de parenting pe care voi, parintii, il aveti, dinamica relatiei voastre si alte aspecte ce tin de modelele comportamentale oferite copilului.

   In ultima parte a cursului sunt clipuri video din care intelegi cum si cand este pregatiti aparatul fono-articulator al copilului pentru a putea rosti si emite sunete, silabe, cuvinte.

 A fost creat in acest format atat de accesibil tocmai pentru a avea acces rapid la informatie si evolutie oriunde in tara. Plus de asta, il poti urmari de acasa, din tipul tau liber. Il poti opri oricand doresti si poti continua cand ai, din nou, timp pentru tine.

      “Dezvoltarea limbajului – Cand sa ne ingrijoram?” cuprinde video-uri scurte, de impact si sub o forma antrenanta, interactiva. Este o resursa educationala care o achizitionezi o singura data si iti ramane pe viata. Poti oricand sa reiei informatia, sa revii asupra cursului sau sa recapitulezi continuturile.

CUPRINS – curs video:

  • Welcome video
  • Cand sa ne ingrijoram
  • Tipuri e limbaj si interventie recomandata
  • Copilul opozitionist si stilurile de parenting
  • Atasament echilibrat si rezolvari pt dezechilibre
  • Evaluare logopedica – aspecte de luat in calcul
  • Inspir – expir – primul pas in logopedie
  • Deschiderea gurii si exercitii cu limba
  • Exemplificari finale privind interventia logopedica

 

OFERTA PROMOTIONALA:

 

  99 lei 

   45 lei

 

 

Garantia calitatii 200%:  Din orice motiv, daca nu esti multumit de acest produs, poti cere banii inapoi in termen de 10 zile de la data achizitionarii acestuia, desi ai beneficiat de curs.

      Bonus: primesti si varianta audio a cursului “Dezvoltarea limbajului – Cand sa ne ingrijoram?” , dar si materialul educational „Logopedie – notiuni generale” – in format pdf

      Comanda si oferta la pretul special valabila pe toata perioada suspendarii cursulilor din unitatile de invatamant: office@evolution-center.ro

      Se acceseaza online de oriunde in tara sau chiar in afara tarii.

Detalii comanda: 

   Comanda ramane ferma dupa trimiterea dovezii platii insotita de nume, prenume si – pentru cadre didactice –  unitatea de invatamant (pentru redactarea adeverintei de participare)

      Contul in care se achita pretul cursului video – RO75 INGB 0000 9999 048 77 109 deschis la ING Bank  – Cabinet de psihologie “Zanfir Diana’

      In maxim 24 ore de la confirmarea platii, primiti acces la cursul video accesat online si  adeverinta de participare curs online (pentru cadrele didactice).

 

 

      Daca ti-a placut acest articol, da-i un share ca sa il impartasesti si cu prietenii tai.

      Iar, la abonare din pagina principala a site-ului – primesti gratuit „Ghidul inspiratiei tale zilnice”, prin introducerea adresei de email .

      Ganduri bune si zi minunata plina de inspiratie va doresc toutor celor care ati fost alaturi de mine pana la finalul articolului!

 

psihoterapie Bucuresti

       Acest articol a fost redactat de Diana Zanfir – presedinte Evolution Center; cu experienta de peste 12 ani ca psiholog si psihoterapeut, coordonator programe, terapeut ABA, shadow, educatoare, consilier scolar si director educativ.

Pe aceasta o gasiti pe pagina ei de Facebook – dati un LIKE pentru a fi la curent cu noutatile:

Psihoterapeut Diana Zanfir

si

Evolution Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *