fbpx

 Buna! Sunt Diana si imi place sa fac lucrurile diferit. Nu sunt fan „mici atentii” , dar sunt colectionar de FAPTE BUNE.

Anul acesta implinesc 32 ani si doresc sa daruiesc, impreuna cu voi, 32 sedinte de psihoterapie pentru familiile ce au copii cu tulburari de comportament.

     Si eu am fost un copil „problema”. Eu eram vesnic neatenta, cu privirea in alta parte decat la tabla, ma jucam cu coditele si  parca nu auzeam vocea invatatoarei, insa radeam zgomotos cand un coleg spunea o gluma.

Am avut parte de intelegerea cadrelor didactice, insa – copiii cu tulburari de comportament sunt simptomul unor familii ce au nevoie de ajutor si sustinere emotionala acordata de un psihoterapeut specializat.

     Lipsa unei abordari terapeutice la nivel de familie poate avea consecinte asupra copilului precum: Tulburari de limbaj si dezvoltare cognitiva, absenteism, scaderea randamentului scolar, abandon scolar, anturaje si comportamente de risc, mancat compulsiv sau anorexie, deprivari emotionale ce impiedica buna functionare in viata de adult.

     Succesul copiilor consta in startul pe care il au prin educatia timpurie. Contribuie si tu la sanatatea mintala a copiilor care prezinta tulburari comportamentale.

     In cifre:

Am nevoie de 175 prieteni care imi zica „La multi ani!” printr-o donatie.

     In 2019 mi-am propus sa demarez proiectul „Parinti echilibrati = copil fericit” prin care 10 familii sa beneficieze timp de un an de psihoterapie si parenting gratuit.

     Ajuta-ma si spune-mi LA MULTI ANI:

  • Doneaza lunar de 10, 15, 30 lei sau orice suma doresti in contul care aduna multe zambete de copil: RO90 INGB 0000 9999 0582 7148 , deschis la ING Bank in numele ASOCIATIEI EVOLUTION CENTER – HEALTH ABOUT SOUL AND MIND, CIF 35877239
  • Completeaza formularul 230 si directioneaza 2% din impozitul pe venit

Gasesti aici intormatii complete: https://evolution-center.ro/campanii-si-evenimente/donatii-recurente/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *