fbpx

Edit (6.12.2018): 

  Un ornament costa 10 lei si reprezinta in exclusivitate o donatie pentru programul de parenting gratuit.

 

    Hubgets a ales sa comande 100 ornamente gata pictate ce vor fi daruite de ei pentru partenerii cu care intra in contact.

Astfel, au rezolvat si o problema practica (mici cadouri), dar au sustinut si o cauza nobila.

Plata ornamentelor reprezinta in exclusivitate o donatie/sponsorizare ce merge catre programul “Parinti echilibrati=copil fericit!” prin care ne propunem sa oferim in continuare sedinte de parenting gratuit pentru familiile ce au copii cu tulburari de comportament.

Multumim, Hubgets pentru generozitate!

   Alege si tu sa “cumperi” ornamente si sprijina, in acelasi timp, programul de parenting gratuit.

…………………………………………………..

Edit (4.12.2018):

Puteti efectua si cumparaturi caritabile din Charity Gifts – ornamente pentru bradul de Craciun, gata pictate sau simple – de pictat cu copilul. 
Prin acest fel s-au daruit in acet moment peste 250 ornamente.
Multumesc !

Nicoleta S (50 bucati),
Gradinita Ciupercuta si parintii – 100 bucati, 
Gradinita Paradisul Piticilor si parintii – 35 bucati, 
Gradinita 217 si parintii – 22 bucati)
Florentina Catalina B – 50 lei 
HubGets – 100 buc

Ajutorul oferit merge in contul care aduna multe zambete de copil: RO90 INGB 0000 9999 0582 7148 , deschis la ING Bank, sucursala Tineretului in numele ASOCIATIEI EVOLUTION CENTER – HEALTH ABOUT SOUL AND MIND, CIF 35877239.

Click pe link pt daruri cu suftet: https://evolution-center.ro/charity-gifts/

………………………………………………………………

Iti plac decoratiunile de Craciun si brazii jucaus impodobiti? Vrei sa pictezi podoabe minunate impreuna cu copilul tau sa le agatati in brad? Sau – poate lucrezi cu copiii, esti cadru didactic si vrei sa va pregatiti cum se cuvine pentru Mos Craciun?

Chiar daca nu ai copii – cu siguranta ai colegi la serviciu, parteneri sau prieteni carora le poti darui un bradut, o steluta sau o inimioara scipicioase si cu atentie pictate de voluntarii nostri.

Alege sa faci Charity Gifts si sentimentul de entuziasm va creste exponential accentuat de frumusetea decoratiunilor. (galerie completa,  aici: https://evolution-center.ro/charity-gifts/ )

Un ornament = 10 lei.

Pretul reprezinta in exclusivitate o donatie pentru proiectul “Parinti echilibrati = copil fericit” prin care Evolution Center isi propune sa ofere si in urmatorul an, parenting gratuit.
Parintii copiilor cu nevoi speciale, ca cei cu autism, ADHD sau intarzieri de limbaj au nevoie de sustinere si au nevoie sa stie cum sa continuie munca din cabinet, cum sa se joace si cum sa isi recompenseze copilul.

Campania „Doneaza un ornament” a ajuns la editia a VII-a. Este o campanie extrem de simpla, frumoasa si care a adus beneficii uriase deoarece astfel am putut sustine peste 80 sedinte de parenting gratuite in anul 2018.

Detalii complete aici: https://evolution-center.ro/campanii-si-evenimente/doneaza-un-ornament-de-craciun-sau-martisor/

Detalii suplimentare pentru cadre didactice: se intocmeste parteneriat educational pentru un an. Primul eveniment este cel de Craciun – „Doneaza un ornament”, iar urmatorul este in semnetrul al II-lea si consta intr-o intalnire cu cadrele didactice pe tema Bunelor practici in integrarea copiilor cu autism la grupa oferindu-se materiale informationale si sprijin. De aemenea, cadrele didactice implicate beneficiaza de adeverinte de participare.

Detalii parteneriat educational cadre didactice, aici: https://evolution-center.ro/campanii-si-evenimente/copilul-dincolo-de-diagnostic-parteneriat-anual-gradinite/

Comanda si tu ornamente pentru copiii clasei la care lucrezi si implica parintii in parteneriat (copiii ajuta copiii)!

Comanda: office@evolution-center.ro/ 0771.73.88.00
Livrare – 2-3 zile – la adresa unitatii de invatamant/ adresa solicitata, personal, fara alte taxe de transport. Pentru cei din afara Bucurestiului se pot pune prin curierat.

Contul care aduna multe zambete de copil este: RO90 INGB 0000 9999 0582 7148 , deschis la ING Bank, in numele ASOCIATIEI EVOLUTION CENTER – HEALTH ABOUT SOUL AND MIND, CIF 35877239.

Uite, ce putem face cu sumele daruite de voi din Charity Gifts

50 lei = o ora de terapie pentru copiii cu autism

300 lei  =  parenting pentru o luna pentru o familie

1.000 lei = sustii 12 copii la ateliere de socializare

Alege sa setezi in contul tau ca plata recurenta si sustine lunar proiectul „Parinti echilibrati = copil fericit” . Deoarece copilul de azi este adultul de maine!

Vrei sa ajuti? Distribuie informatia ca sa afle si prietenii tai!

Gradinita 217, sector 6 intra in parteneriat . Avem primele 20 de ornamente pregatite pentru livrare!

Cu 50 lei = o ora de terapie pentru copiii cu autism

300 lei  =  parenting pentru o luna pentru o familie

1.000 lei = sustii 12 copii la ateliere de socializare

Alege sa setezi in contul tau ca plata recurenta si sustine lunar proiectul „Parinti echilibrati = copil fericit” . Deoarece copilul de azi este adultul de maine!

Ajutorul oferit merge in contul care aduna multe zambete de copil:       RO90 INGB 0000 9999 0582 7148 , deschis la ING Bank, sucursala Tineretului in numele ASOCIATIEI EVOLUTION CENTER – HEALTH ABOUT SOUL AND MIND, CIF 35877239.

Detalii eveniment: https://evolution-center.ro/vis-de-iarna-petrecere-caritabila/

Confirma participarea: office@evolution-center.ro / 0771.73.88.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *