fbpx

Bine te-am gasit! 

Sunt Diana Bordeianu, sunt psihoterapeut si autorul cartii “Draga Sofia”

   Permite-mi sa iti adresez o intrebare: “Compania sau firma pe care o conduci sustine proiecte de implicare sociala?”

   Cifrele ne spun ca la fiecare 30 de secunde o femeie este abuzata emotional, fizic si/sau sexual. Aceste femei au trait in familii de origine, disfunctionale. 

   Provin din familii in care s-a facut abuz de alcool sau alte substante, au fost neglijate, fie ca parintii munceau prea mult sau aveau alte probleme emotionale.

   In prezent, recreeaza tipare abuzive si au nevoie de suport psihologic. 

  Marea majoritate primesc diagnostic de stres posttraumatic avand amintiri recurente, cosmaruri, pierdere de memorie, lipsa de concentrare, sentimentul de imprastiere mentala.

 In cartea “Draga Sofia” am scris povestea unei tinere jurnaliste care este prinsa intr-o relatie toxica. 

  Am surprins cum ea reuseste sa se intoarca cu blandete catre ea , din iubire de sine. In partea a doua a cartii am detaliat ce inseamna relatii toxice, care sunt schemele cognitive active, de ce este importanta psihoterapia si cum putem sa evoluam, sa ne acceptam si sa ne vindecam emotional.

   Aceasta reprezinta o donatie pentru grupul de suport “Draga Sofia – Jurnalul femeii sofisticate” oferit gratuit in fiecare marti de la ora 17:00 pe zoom. Este creat , deasemenea – si un grup de facebook inchis, cu aceeasi denumire,  destinat exclusiv femeilor. In acest grup sunt aduse zilnic materiale psihoeducative in vederea reabilitarii emotionale.

   Cumpara in scop caritabil cartea “Draga Sofia” pentru tine, pentru o prietena sau cadou pentru angajatii si colaboratorii tai cu ocazia sarbatorilor de Craciun. Este potrivita ca lectura atat pentru femei, cat si pentru barbati.

   Sugestie de donatie: 35 lei/ exemplar. Pentru minim 10 exemplare achizitionate se face contract de sponsorizare, acesta putand sa fie dedus din impozitul pe venit. 

   Ca recunostinta pentru donatia oferita, oferim o serie de beneficii media pe care le regasesti detaliate in contractul de sponsorizare ce il poti solicita pe email sau whatsapp (office@evolution-center.ro/ 0771.73.88.00).

  Donatia se face prin transfer bancar, iar cartile se trimit la o adresa specificata de destinatar.

  Link detalii carte:https://evolution-center.ro/draga-sofia-jurnalul-femeii-sofisticate/

  Link welcome videohttps://youtu.be/38K8AOEv5N8

Link parteneri: https://evolution-center.ro/despre-noi/parteneri/

   Pentru ca femeia este nucleul familiei, este emotie si energie, te astept cu drag sa te alaturi acestui proiect prin care impreuna dam viata familiei.

   Multumesc!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *