fbpx

Draga Sofia,

sunt multe femei blocate, obosite, dar care merită motivare, inspirație și merită să se întoarcă către ele.

   Pentru ele, eu sunt vocea lor, prin Draga Sofia, prototipul femeii independente și asumate , dar care și-a rupt aripile de câteva ori până a învățat cum să zboare și ce poate face cu toate acele resurse pe care le are.

   Draga Sofia este nume de cod pentru tot mixul emoțional și mindsetul cel mai frumos și autentic la o femeie.

  Sofia are 29 de ani, este jurnalistă și este prinsă într-o relație toxică, abuzivă.  Sunt surprinse toate gândurile și stările prin care  a trecut până a reușit să iasă din relație și să facă pace cu ea.  Se regăsesc toate amintirile copilăriei care au contribuit la blocajul din prezent, dar și toti ceilalți oameni – resursă,  din prezent, care au contribuit la dezvoltarea ei.

   Cartea “Draga Sofia – Jurnalul femeii sofisticate” conține 180 de pagini și este structurată în 2 părți.  Se adresează femeilor ce sunt în căutarea independenței și întoarcerii către ele prin iubire autentică de sine, având trauma abuzului din copilărie și în relația din prezent.

   În prima parte a cartii “Draga Sofia – Jurnalul femeii sofisticate” este redată povestea de viață a Sofiei, așa cum este descrisă mai sus, redactată ca un jurnal al acesteia, la persoana I si adresata tie, ca femeie.

   În partea a II-a cartii “Draga Sofia – Jurnalul femeii sofisticate”– sunt redate repere teoretice și direcții practice de dezvoltare personală și motivare pentru un mindset puternic și feminin: bazele unei relații sănătoase, care sunt semnalele de alarmă ale unei relații toxice și cum să ne întoarcem catre propria persoană – vorbindu-se la persoana a II-a (ție, femeia care citești)

  Grup țintă: femeile

   Consider că această carte, “Draga Sofia – Jurnalul femeii sofisticate” se diferențiază de celelalte prin faptul că atacă zona relațiilor toxice și schema de abuz , subiecte despre care femeilor le este rușine să vorbească deoarece se simt stigmatizate, cartea fiind cuvintele lor nerostite, un prim pas spre vindecare.

 “Draga Sofia – Jurnalul femeii sofisticate” are o poveste în care se regăsește ușor orice femeie și o atinge emoțional, asta făcând mult mai ușor de digerat teoria, dar și de a motiva cititoarea să treacă spre acțiune și să facă schimbări în propria viață.

   Ce spun cititorii despre cartea “Draga Sofia – Jurnalul femeii sofisticate”

 

Andreea Forțu, psihoterapeut: Sofia ne invață, prin autodezvăluire și prin tehnicile prezentate, că iubirea este centrul Universului oricărei femei, însă, și mai important decât atât, că lipsa ei nu este un sfârșit, ci un început de drum încărcat de teamă, neliniști, speranță și încredere.

    A demitiza magia sărbătorilor de iarnă – perioada reîntregirii familiei, când fiecare este atins de amnezia lucrurilor ce nu au funcționat peste an – este un act de curaj, îndrăzneală ce o caracterizează pe autoarea acestei povești în care fiecare femeie își poate regăsi mama, sora, prietena sau chiar pe ea însăși.”

  

Carmen Chircan, make-up artist: „Mă bucur că te-am regăsit, dragă Sofia! Uite, că și astăzi, când te-am regăsit, după atîta timp, îmi dau seama că ai atât de multă iubire de oferit…

Ești puternică, ești încrezătoare și acum ai curajul să-ți ții sufletul în mâini. Ai inteles, draga mea Sofia, că fericirea ta depinde numai de tine!

Poate că uneori, ca să-ți dai seama cine ești, trebuie să-ți amintești cine ai fost.”

 

Mădălina Iliescu,  area sales manager: „O carte pentru suflet, o parte din mine și din tine este acolo! De ce? Pentru că în carte mă regăsesc, ești tu, este prietena noastră, este o femeie reală.   

    Ea a avut curaj, este efervescentă și parte din lumea asta zbuciumată în care trăim.

   Recomand un „date” cu tine, un pahar de vin și noua ta prietena.”

 

🎀Vrei sa afli povestea de viața a Sofiei și cum a învățat sa se iubească pe ea înaintea celorlalți?

 

COMANDA CHIAR ACUM CARTEA“Draga Sofia – Jurnalul femeii sofisticate”

🎰 Bonus surpriza la primirea coletului
🪄si Semnătura mea pe carte si mesaj
personalizat
 
📚Preț promoțional in perioada de Pre-lansare: 35 lei (in loc de 45lei) taxa de curierat se plateste separat, la livrare.
 
 
🎟Pretul cartii reprezinta o donatie pentru  Asociatia Evolution Center – Health about soul and mind  . Prin aceasta donatie sustii Grupul de sprijin pentru femei provenite din familii disfunctionale –  oferit gratuit in fiecare marti, ora 17:00 , pe zoom. Exista creat si un grup de facebook la care te poti alatura si tu, prin click pe link, pentru mai multe resurse psihoeducative si informatii despre program ( Draga Sofia – Jurnalul femeii sofisticate Grup facebook pentru femei – Draga Sofia – Jurnalul femeii sofisticate

🛒Comanda: office@evolution-center.ro

 

Comanda ramane ferma dupa dovada platii in contul: RO90 INGB 0000 9999 0582 7148 , deschis la ING Bank, in numele ASOCIATIEI EVOLUTION CENTER – HEALTH ABOUT SOUL AND MIND, CIF 35877239

 

  Detalii modalitate livrare (a se specifica):

 

  • Ridicare personala de la cabinetul meu din incinta Mall Sun Plaza, zona offices, intrarea A, etaj 3, Regus, sector 4, Bucuresti
  • Livrare curierat (taxa nu este inclusa): a se specifica – adresa de livrare completa cu toate detaliile aferente, nr de telefon pentru contact.

 

Timp estimat de livrare in perioada de Pre-Lansare: maxim o luna – in functie de protocolul la Biblioteca Nationala si tipografie.

 

   Comanda chiar acum si bucura-te de:

  • pretul senzational
  • bonusul surpriza
  • fapta buna prin donatie
  • sansa de a intra in contact cu drumul propriei tale regasiri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *