fbpx

Atelierul ii ajuta pe copii sa se imprieteneasca mai usor, dezvolta inteligenta emotionala si conceptul de sine. Ii ajuta sa se pregateasca pentru gradinita/scoala si le cultiva dragostea pentru educatie.

Cui se adreseaza: Este un atelier de socializare potrivit la orice varsta.

   De ce sa aleg atelierul de socializare?

 •  Stiati ca investitia in educatia copilului tau este pe termen lung, dar cu rezultate sigure?
 • Ca adult, poti alege un job multumitor financiar.
 • Dar, fara a investi constant in cursuri, formari si specializari – clar, nu poti avansa decat pana intr-un anumit punct.
 • Educati copiii de mici sa dea valoare cursurilor extra programa scolara.
 • Antreneaza-l prin joaca! Vino la atelierul pentru copii „Hai, sa ne jucam cu Leo, Chit si Maggie! Calatorie in India”. Citeste mai multe despre atelierele de socializare aici: Hai, sa ne jucam cu Leo, Chit si Maggie – conceptul de baza.

 Ce facem in cadrul atelierului:

 • Facem cunostinta cu Leo, Chit Maggie, ne imprietenim cu copiii.
 • Aflam despre uimitoarea India si locuitorii sai. Facem coroana de indian si ne deghizam.
 • Ne jucam cele mai frumoase jocuri ale copilariei: ne imaginam ca suntem indieni. Strigam, cantam si ne distram.

Ce afla parintii:

La finalul atelierului, parintii primesc o fisa de feed back privitoare la modul in care s-a descurcat copilul si ce a invatat in cadrul atelierului.

Trainer: Raluca Costea – psihopedagog, terapeut ABA si educatoare cu experienta de aproape 5 ani in integrarea si socializarea copiilor.

Voluntari implicati: studenti la psihologie, psihopedagogie, cadre didactice sau terapeuti debutanti.

Coordonator/fondator program socializare:  Diana Zanfir

Cine este Diana Zanfir?

Diana Zanfir – psiholog clinician si psihoterapeut in terapii cognitiv comportamentale, terapeut ABA, coordonator ABA, presedinte al asociatiei Evolution Center, educator si director educativ cu experienta de peste 10 ani in invatamantul prescolar ce a lucrat si a integrat in invatamantul de masa copii cu autism colaborand cu gradinite particulare recunoscute international si gradinita de stat acreditata european. Fondatoare a programului de socializare pentru copii „Hai, sa ne jucam cu Leo, Chit si Maggie” – program ce imbina dezvoltarea abilitatilor de socializare cu dezvoltarea personala si emotionala a copilului mic punand premisele la o cat mai buna adaptare sociala si integrare adecvata ca viitor scolar/adult.
Autor de carte pentru copii „Spiridusul florilor” si de articole de specialitate referitoare la tulburarea opozitionista la copii si strategii de lucru la clasa si articol despre comportamentele violente la copiii – strategii de preventie si interventie.

Diferentiere pe piata fata de alte asociatii 

care organizeaza ateliere pentru copii:

 • Suntem singurii care completeaza fisa de monitorizare a copilului si ofera feedback prin email parintelui, acesta avand o parere clara despre cum s-a descurcat copilul sau.
 • Implicam traineri si voluntari in asa fel incat un adult sa lucreze cu 3-4 copii, chiar daca grupul are 10-12 participanti.
 • Imbinam elemente de joc si joaca cu invatare experientiala devzoltand abilitatile socio-emotionale.

Inca nu te-am convins?

Garantie 100% Daca nu ti-a placut atelierul, ai dreptul sa iei banii inapoi.

 

Durata: 1 ora
Data: sambata, 19 august, ora 11:00
Pret: 50 lei
Loc de desfasurare: Evolution Center

Nota: Atelierul prezentat se adreseaza copiilor tipici (cu dezvoltare normala), regula fiind : la 5 copii tipici sa integram unul singur cu diagnostic de autism pentru a pastra omogenitatea grupului.

  Contact: (004) 0771.73.88.00
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *