fbpx

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului. In privirea unei persoane ne putem vedea propria noastra fiinta. Ceea ce ne lumineaza ochii sunt sentimentele pe care le traim in prezent sau le-am trait in trecut.

Privim lumea in roz sau suntem orbi de iubire, de asemenea, putem sa ii tratam pe ceilalti fara nicio privire, putem transmite mahnire, ne facem nevazuti sau avem un punc de vedere.

Intr-o experienta neplacuta vom vedea persoanele ca au ochii goi, rigizi, ca si cum ai vedea prin ei.

Poti vedea oameni care rad si exprima ceva total difert prin privire.

In copilarie, am trait prin ochii mamei si aceasta a fost oglinda noastra, am resimtit emotiile ei si am inteles ce intentii are.

Toate abordarile holistice privind vindecarea afectiunilor oculare si a tulburarilor de vedere au in comun alimentatia, comportamentul, activitatea fizica si sistemul imunitar.

Se recomanda cure de detoxifiere si de curatare a colonului, iar in medicina chineza, functionarea ficatului este strans legata de cea a ochilor.

Leo Angart, cel care a dezvoltat exercitiile de antrenare a ochilor – atrage atentia: “Este important ca problemele dificile din trecut sa fie rezolvate, altminteri se poate intampla ca persoana sa aiba scurte perioade in care vede clar, dar care nu vor dura mult.”

De ce sunt miop? De ce campul meu vizual este limitat? De ce ochii mei sunt inflamati? De ce tensiunea intraoculara a ochilor mei este prea mare?

Cauze psihologice ale afectiunilor oculare si a problemelor de vedere :in perioada prenatala, perinatala si postnatala; structura slaba a eului;identitate confuza;trauma de iubire; lipsa contactului si a relatiilor; dinamica agresor-victima.

De asemenea, alte cauze pot fi: consumul de medicamente; dependenta de droguri si alcool sau rubeola mamei in timpul sarcinii

Pasi catre insanatosire:

intelegerea si asumarea propriului adevar, luarea deciziilor in mod autonom, reinitierea contactului cu sine, crearea unui atasament cu tine insuti, procesarea propriei bibliografii traumatice.

Vrei si tu sa te pui in contact cu tine si corpul tau? Vrei sa ajuti ochii sa fie din nou, luminosi si stralucitori?

Te gandesti ca poti incepe prin lucruri simple avand grija de tine si sanatatea ta?

 Alege Dispozitivul de masaj pentru ochi de la 2020Mag  care acum este la un pret promotional2020Mag Dispozitiv masaj pentru ochi

Ajuta la stimularea circulatiei sangvine, intinde liniile fine ale ochilor lasand pielea mai elastica, iar tu scapi de ridurile inestetice avand un aspect mai tanar si mai sanatos.

Foloseste la comanda codul “Sofia” si directionezi 5% din costul acestuia catre grupul de sprijin oferit gratuit in fiecare saptamana.

  Te bucuri de sanatatea pielii tale, faci fapte bune si ai grija de tine.

Comanda chiar acum prin click pe link. Oferta disponibila in limita stocului:Comanda acum – 2020 Mag – Dispozitiv masaj pentru ochi

Sursa bibliografica: Corpul meu, trauma mea, eul meu – Franz Ruppert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *