fbpx

Pe 11 octombrie 2019 – Ana Frangulea isi daruieste ziua de nastere pentru incluziunea copiilor speciali

   Update (14.10.2019) Ana ( Ana-Maria Costache) a facut petrecere acasa, de ziua ei. Prietenii ei au fost surprinsi de faptul ca ea a insistat ca acestia sa doneze bani il loc sa ii aduca cadouri.

 Iubitori, acestia s-au conformat: “Daca asa vrea Ana, asa facem!” si s-au alaturat cauzei noastre:sa sustinem atelierele de socializare – gratuit – pentru 6 copii cu TSA si sa luptam pentru incluziunea lor sociala ca viitori adulti de succes.

   Datorita prietenilor ei implicati, s-au strans inca 500 lei pe langa cei 600 lei, de saptamana trecuta.

   Adica, acum avem buget pentru inca 2 ateliere Ce am strans din prima si a doua transa acopera necesarul pentru o luna intreaga de ateliere la care participa 6 copii.
Proiectul vrem sa continuie tot anul 2020 – timp de 10 luni. O luna am acoperit-o. Mai avem inca 9 luni de acoperit!

    Daca si tu vrei sa lupti pentru incluziunea sociala, ajuta-ne sa continuam drumul catre o viata satisfacatoare si autonoma a viitorilor adulti.
 
   Puteti dona oricand orice suma: 10 lei, 25 lei, dar hai, sa ne unim fortele! Cont: RO90INGB0000999905827148 – sechis la Ing Bank in numele Asociatiei Evoltion Center – Health about soul and mind

Multumim, ANA!

Update (11.10.2019):   De ziua ei, Ana ( Ana-Maria Costache ) a fost sa ne viziteze copiii la atelierele oferite gratuit si datorita prietenilor ei implicati, a spart gheata si a daruit 600 lei, costul pentru 2 ateliere complete. Adică , am adaugat buget pt cei 6 copii pentru doua participari complete.

Am facut schimb de torturi. Noi i-am oferit unul natural si fara aditivi.
Ana ne-a adus frumusetile decorate si lucrate de ea: cel sucuri si Barni si cel cu Kinder.

    Cine este curios de un altfel de tort, intrati pe Cadouridulci si puteti achizitiona unul personalizat gusturilor voastre. Gandeste-te ca vrei sa surprinzi o proaspata mamica, dar florile ti le opreste la intrare. Atunci, un altfel de surpriza este cadoul perfect!

Revenind la copii. Puteti dona oricand orice suma: 10 lei, 25 lei, dar hai, sa ne unim fortele! Cont: RO90INGB0000999905827148 – sechis la Ing Bank in numele Asociatiei Evoltion Center – Health about soul and mind

LA MULTI ANI, ANA!

…………………………………………………………………….

          „De ZIUA MEA am ales sa fac totul DIFERIT! Pana la urma…aceasta-i frumusetea vietii, nu? Fiti alaturi de mine  si donati orice suma pentru atelierele de socializare ale copiilor cu autism, intarzieri de limbaj si tulburari comportamentale de la Evolution Center! Imi doresc ca fiecare copil sa aiba parte de sansa la invatare. Vreau ca toti cei ce au ales sa citesca acest mesaj acum sa stie ca este important sa sprijinim comunitatea si ca fiecare banut, cat de putin ar fi, conteaza enorm pentru acesti copii cu autism.”

          Sunt copii care se sperie de spatii noi si devin agitati sau chiar agresivi. Intr-o clasa sunt 30 copii, iar atentia cadrului didactic scade considerabil.   

        Evolution Center organizeaza din 2018,  saptamanal , ateliere gratuite de socializare. In cadrul lor participa 5-7 copii cu autism, intarieri de limbaj si tulburari opizitioniste fiind facilitate de un trainer psihoterapeut specializat. Acestea  faciliteaza adaptarea copiilor speiali catre invatamantul de masa.

Ana Frangulea

          In urma cu un an,  R (4 ani) nu voia sa intre in sala de ateliere, tipa foarte tare, plangea si statea lipit de mama lui in dreptul usii. In 2 luni (8 ateliere), datorita tehnicilor de desensibilizare progresiva la mediul anxiogen, prin oferirea de recompense si pauze scurte –  R a reusit sa stea linistit langa copii chiar daca nu urma instructiunile date. In prezent, dupa un an, R intra cu placere in sala atelierelor, zambeste si raspunde instructiunilor de grup fara nevoie continua de insotitor fiind un real succes.

        Ajuta-ne sa continuam lupta pentru incluziunea lor in invatamantul de masa sustinand si alti 5 copii asemeni lui R .

         Spune-i “La multi ani!” Anei si daruieste 10, 25, 50 lei sau oricare suma vrei tu si sprijina un copil in cadrul unui atelier prin oricare dintre modalitatile:

> Doneaza oricand pana in data de 20 octombrie direct la centrul nostru sau la Ana Frangulea.

  • > Doneaza prin transfer bancar in contul RO90INGB0000999905827148
  • > Completeaza formularul 230 si directioneaza 2% din impozitul pe venit

Nota:  

Un atelier pentru 5 – 7 copii necesita un cost de aproximativ 300 lei. Haideti, sa strangem necesarul pentru doua luni (2.400 lei). Cu 50 lei sprijini un copil in cadrul unui atelier de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *