Cu ajutorul vostru am reusit sa dam aripi si visele noastre sa prinda contur. Iti prezentam cu drag, proiectele noastre de suflet dedicate copiilor si familiilor ce vin cu deschidere catre noi.

Hai, sa ne distram – activitati extracurriculare copii
Copiii au nevoie de putina destindere, relaxare si invatare cat mai naturala intr-un mediu aerisit si placut. Au ocazia sa integreze senzorial toti stimulii din mediu si sa invete experential, sa se conecteze ”aici – acum”.

About last night – Seara parintilor
Pornim de la ideea ca si parintii au nevoie de o seara a lor in care sa se relaxeze si sa uite macar putin de grijile si stresul de zi cu zi.
Te-ai gandit vreodata cat de greu este sa ai un copil diferit? Sa nu il intelegi, sa nu stii ce sa faci, cum sa facii si daca faci bine?

Evolution Center
centru de invatare, evolutie, crestere
Evolution Center este despre cum sa facem TOTUL diferit pentru ca NICIUNUL nu este la fel! Tocmai pentru ca aceasta este frumusetea vietii
Ajutam sa descopere fiecare cele trei chei ale fericirii si echilibrului: invatare continua, evolutie pas cu pas, crestere spirituala.

Uite, ce putem oferi gratuit copiilor de la Evolution Center datorita ajutorului in urma acestui parteneriat:

  • 55 lei: o ora de terapie pentru copiii cu autism
  • 75 lei: ajuti in medie 2 copii sa mearga la Ferma Animalelor sau sa organizam o petrecere.
  • 100 lei: o sedinta de logopedie pentru copiii cu intarziere de limbaj
  • 130 lei: o sedinta de psihoterapie pentru familii si adolescent
  • 250 lei: o evaluare psihologica

Necesarul unui copil cu autism este de minim doua ore de terapie zilnica. Recuperarea dureaza aproximativ 2-3 ani in functie de gradul de afectare si intensitatea programului de lucru.

Garantia noastra:
poti veni oricand in programul de functionare al centrului, cu in telefon in prealabil, pentru a planifica o intalnire in care sa simti, sa vezi, sa participi, sa traiesti pentru 20 minute povestea noastra. Sau poti stabili o asistenta pentru o sedinta de terapie .

Detalii pentru ajutor:

Ajutorul oferit merge in contul care aduna multe zambete de copil: RO90 INGB 0000 9999 0582 7148 , deschis la ING Bank, sucursala Giurgiului in numele ASOCIATIEI EVOLUTION CENTER – HEALTH ABOUT SOUL AND MIND, CIF 35877239.

Poti alege sa:

  • Faci transfer bancar si sa setezi ca plata recurenta (lunara)
  • Cere ajutorul nostru daca vrei sa faci acest lucru si nu stii cum sa implementezi. Iti explicam noi.