Evolution Center este despre cum sa facem TOTUL diferit pentru ca NICIUNUL nu este la fel!  Tocmai pentru ca ceasta este frumusetea vietii

Ajutam sa descopere fiecare cele trei chei ale fericirii si echilibrului: invatare continua, evolutie pas cu pas, crestere spirituala.

 • Te ghidam in drumul tau catre reinventare si regasire interioara prin tehnici specifice de deblocare emotionala si motivare continua.
 • Sprijinim familiile copiilor cu autism oferindu-le stabilitate, rutina si un program de invatare cat mai natural abordat, eficientizand timpul de lucru prin integrarea tehnicilor logopedice in programul basic de terapie.
 • Oferim gratuit evaluari psihologice, coordonari, module de parenting, cursuri pentru copiii si familiile inscrise in programul nostru in limita finantarilor accesate.
 • Ne-am extins centrul si am dotat 4 camere de terapie avand mobilier nou si materiale educationale ce stimuleaza invatarea, toate fiind puse gratuit la dispozitia beneficiarilor nostri.
 • Promovam sanatatea mintala, informarea si constientizarea nevoii de interventie psihologica si dezvoltare personala atat la copii, cat si la familii, adulti, adolescenti, cupluri.
 • Ne propunem oferirea de cursuri gratuite pentru cadrele didactice, module de parenting, integrarea copiilor cu TSA in invatamantul de masa, excursii si ativitati extrascolare pentru copii.
 • Ne propunem sa deschidem centre de psihoterapie atat in Bucuresti, cat si in alte judete fiind deschisi la colaborari internationale.

Vrei sa contribui ca aceste actiuni sa poata continua? Intodeauna am considerat ca ECHIPA este piatra de temelie. Fii si tu parte din echipa de prieteni Evolution!

 • Sprijina cu 10, 15,25, 50 lei sau cu orice suma doresti. Poti alege sa setezi ajutorul oferit ca plata recurenta, astfel, o suma mica daruita lunar de la multi prieteni ne ajuta sa putem sustine cat mai multe reusite pentru copiii si familiile inscrise in program.
 • Ajuta ca partener (firma/sponsor) cu un ajutor financiar sau in produse: print, mape/ grafica, apa, produse alimentare protocol (cafea, suc, platou prajituri sau cracks), iar noi oferim vizibilitatea acestuia pe canalele social-media, site si in cadrul evenimentului.

Orice ajutor conteaza. Fii si tu parte din povestea Evolution. Fii Evolution!

Uite, ce putem oferi gratuit:

 • 55 lei: o ora de terapie pentru copiii cu autism
 • 75 lei: ajuti in medie 2 copii sa mearga la Ferma Animalelor sau sa organizam o petrecere
 • 100 lei: o sedinta de logopedie pentru copiii cu intarziere de limbaj
 • 130 lei: o sedinta de psihoterapie pentru familii si adolescent
 • 250 lei: o evaluare psihologica

Necesarul unui copil cu autism este de minim doua ore de terapie zilnica. Recuperarea dureaza aproximativ 2-3 ani in functie de gradul de afectare si intensitatea programului de lucru.

Contul zambetelor de copil este: RO90 INGB 0000 9999 0582 7148 , deschis la ING Bank, sucursala Giurgiului in numele ASOCIATIEI EVOLUTION CENTER – HEALTH ABOUT SOUL AND MIND, CIF 35877239.

Poti alege sa setezi ajutorul oferit ca plata recurenta, astfel, o suma mica daruita lunar de la multi prieteni ne ajuta sa putem sustine cat mai multe reusite pentru copiii si familiile inscrise in program.

Garantia noastra:
Poti veni oricand in programul de functionare al centrului, cu in telefon in prealabil, pentru a planifica o intalnire in care sa simti, sa vezi, sa participi, sa traiesti pentru 20 minute povestea noastra. Astfel, povestea noastra va fi si povestea ta si stim sigur ca o vei spune frumos si cu multe emotii in glas. Ai ocazia sa faci cunostinta cu copiii sau sa incurajezi cu o vorba buna familiile ce vin catre noi.

Multumim pentru ca ne-ai ales! Multumim pentru ca esti alaturi de noi si pentru ca increderea ta ne-a fost acordata!

Vreau sa va contactez!

Galerie foto