Au ocazia sa integreze senzorial toti stimulii din mediu si sa invete experential, sa se conecteze ”aici-acum”.

Marea majoritate a familiilor au o suma de bani alocata terapiilor zilnice, incat orice activitate extra este un plus financiar pe care nu si-l pot permite.

Adunam la un loc toti copiii Evolution, voluntarii si prietenii nostri.

Vrem sa le oferim sansa sa se cunoasca si sa se imprieteneasca deoarece cea mai mare parte a timpului, fiecare o petrece in camera de terapie doar el si terapeutul.

Copiii Evolution sunt 15 copii ce ne trec pragul zilnic, copii cu autism, copii cu intarziere de limbaj si copii cu intarzieri in dezvoltare.

Contam pe sprijinul tau pentru a putea sa ne continuam visul

Ne propunem sa le putem oferi gratuit activitati de relaxare si invatare:

  • Vizita la Ferma animalelor = 50 lei/copil (taxa intrare – cei care au certificat de incadrare in grad de handicap sunt scutiti, pachetel, transport, un suvenir) –august =750 lei
  • Deschidere an scolar = 25 lei/copil (o carticica cadou utila si in terapie, baloane, gustari dulci/bomboane) – septembrie = 375 lei
  • Petrecere de Halloween „Trick or treat” = 25 lei/copil (dovleci, bomboane, animator petrecere – personaj indragit de copii) – octombrie = 375 lei
  • Serbare de Craciun = 75 lei/ familie (locatie gazda, Mos Craciun, cadouri, protocol copii si parinti) – decembrie = 1.125 lei
  • Ateliere de pictura de Ziua Mamei = 15 lei/copil (materiale de lucru pentru decorat, pictat, lipit) – martie = 225 lei
  • Carnaval de Ziua Copilului -50 lei/copil (cadouri, tort, soc, baloane, animator petrecere – personaj indragit de copii) – iunie =750 lei.

Stiu ca puteti sa ne ajutati si sa fiti parte din visul nostru: visul de a oferi o copilarie mai buna si mai linistita, putina relaxare si distractie, putina sclipire in ochii unor copii si un zambet pe buze parintilor ce traiesc zi de zi cu noi provocari.

Acest calendar de activitati necesita aproximativ  3.650 lei pentru implementarea sa, buget estimat pe un an intreg.

Vrei sa contribui ca aceste activitati recreative sa prinda viata?

Copiii mai relaxati si fericiti invata intodeauna mai bine.

  • Sprijina cu 10, 15,25, 50 lei sau cu orice suma doresti.
  • Ajuta ca partener (firma/sponsor) cu un ajutor financiar sau in produse (prajituri, sucuri, apa, baloane, materiale kit pictura/decoratiuni, personaj animator petrecere, cadouri pentru copii, carticele pentru copii) – iar noi oferim vizibilitatea acestuia pe canalele social-media, site si in cadrul evenimentelor noastre.

Orice ajutor conteaza. Fii si tu parte din povestea Evolution.

Fii Evolution!

Contul zambetelor de copil este: RO90 INGB 0000 9999 0582 7148 , deschis la ING Bank, sucursala Giurgiului in numele ASOCIATIEI EVOLUTION CENTER – HEALTH ABOUT SOUL AND MIND, CIF 35877239.

Poti alege sa setezi ajutorul oferit ca plata recurenta, astfel, o suma mica daruita lunar de la multi prieteni ne ajuta sa putem sustine cat mai multe reusite pentru copiii si familiile inscrise in program.

Garantia noastra:
Poti veni oricand in programul de functionare al centrului, cu in telefon in prealabil, pentru a planifica o intalnire in care sa simti, sa vezi, sa participi, sa traiesti pentru 20 minute povestea noastra. Astfel, povestea noastra va fi si povestea ta si stim sigur ca o vei spune frumos si cu multe emotii in glas. Ai ocazia sa faci cunostinta cu copiii sau sa incurajezi cu o vorba buna familiile ce vin catre noi.

Multumim pentru ca ne-ai ales! Multumim pentru ca esti alaturi de noi si pentru ca increderea ta ne-a fost acordata!

Vreau sa va contactez!

Galerie foto