fbpx

Relatia parinte-copil: dezechilibru sau sustinere

Vrei sa stii cum este influentata dezvoltarea copilului tau de relatia pe care voi, parintii, o aveti inca de timpuriu cu el? Vrei sa afli cum este influentata viata viitorului adult de modul in care reactionati sau interactionati cu copilul?

Vrei sa stii ce il poate ajuta sa ajunga un viitor adult de succes si ce anume poti schimba acum, in prezent, pentru a avea un copil autonom, independent, echilibrat, mai cuminte si cu un limbaj mult mai bogat?

Te-ai gandit care este povestea de viata pe care i-o spui zi de zi copilului tau prin atitudinea ta, gesturile tale, comportamentele si deciziile tale – cum preia toate aceste tipare si cum il vor afecta sau sustine in viata de adult?

Acest curs este adresat atat parintilor, cat si persoanelor care lucreaza cu copiii (cadre didactice, educatori, bone, bunici, alti specialisti in domeniul educational).

Afli cum poti imbunatati relatia cu copilul incat sa sustii dezvoltarea acestuia putand forma un adult echilibrat, de succes, autentic si conectat cu propriile nevoi, dorinte, aspiratii.

Cost: 75 lei achitati prin transfer bancar – ( cont: RO44 RNCB 0668 0657 7817 0001 RNCBROBU )

Data, vineri, 8 mai 2020 : 2 ore – 18:30 – 20:30

Modalitate desfasurare: Zoom (veti primi toate detaliile aferente in mail, odata cu validarea inscrierii)

Inscriere: office@evolution-center.ro sau whatsapp 0771.73.88.00

Sustinut de: Diana Zanfir – psiholog clinician si psihoterapeut format in cognitiv-comportamentala (8 ani experienta), fost cadru didactic (12 ani experienta in invatamantul prescolar ca educatoare, director educativ si consilier scolar). Mai multe despre aceasta, puteti citi aici: https://evolution-center.ro/wp-content/uploads/2020/01/Diana-Zanfir-Detalii-personale-experienta-si-CV.pdf

Motto: “Pentru mine, a sustine dezvoltarea emotionala a copilului porneste de la dezvoltarea abilitatilor parintilor de a interactiona cu acesta. Am fost copil dintr-o familie monoparentala, am trait atat trauma anxietatii de separare timpurii de unul dintre parinti, cat si neputinta mamei de a-mi acoperi nevoile emotionale. De mica ma gandeam ce frumos ar fi sa existe cineva care sa vorbeasca cu oamenii mari si sa le spuna ce simte un copil. Ca adult, am fost intr-o cautare continua a persoanelor care sa imi ofere stabilitatea pe care am pierdut-o atat de timpuriu si sa invat ce inseamna iubirea de sine si fericirea.”

Nu uita! Cost 75 lei – cont: RO44 RNCB 0668 0657 7817 0001 RNCBROBU.
Inscriere: office@evolution-center.ro / 0771.73.88.00 (whatsapp)
Ne vedem pe zoom – vineri, 8 mai, doua ore – de la 18:30 la 20:30

Invatare continua, evolutie pas cu pas, crestere spirituala – Evolution Center (www.evolution-center.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *