fbpx

Update (26 august 2019): Copiii de la Evolution Center vor beneficia gratuit timp de inca 3 luni de ateliere de socializare. Ele se desfasoara saptamanal punand accent pe dezvoltarea sociala si emotionala a copiilor cu intrazieri de limbaj sau cu autism.

   Tot acest program a putut fi realizat cu ajutorul vostru, al prietenilor care au donat sau au directionat formularul 230.

   De asemenea, sumele colectate au provenit si din “vanzari” de martisoare sau decoratiuni de Craciun – pretul acestora reprezentand o donatie.

…………………………………………………………….

Din vara lui 2018 oferim gratuit ateliere de dezvoltare sociala si emotionala pentru 15 copii cu autism sau intarzieri de limbaj ce sunt in programul Asociatiei Evolution Center.

     Copiii aflati in acest program au reusit sa devina mai relaxati si sociabili in contexte noi.

     R (4 ani), la inceput nu accepta sa intre in sala cu copii. Cu atentia terapeutului, dar si a mamei, R a intrat treptat, in dreptul usii, apoi a acceptat sa stea in brate la mama, mai aproape de copii, usor, usor l-am ajutat sa stea singur pe scaun. In prezent, participa la activitati alaturi de toti ceilalti si executa instructiunile si comenzile date in grup.

Adaptarea lui R a durat doua luni, adica dupa 8 ateliere de socializare a reusit sa accepte mediul, copiii si relatia cu terapeutul.

>>> Ajuta-ne sa continuam ! <<<

In cifre:
Costuri estimate: 50 lei/copil – aprox 10 copii intr-un atelier. Un atelier se desfasoara o data pe saptamana.

Modalitati de ajutor:

– Doneaza 10 lei / luna;
– Completeaza formularul 230 ;
– Cumpara martisoare – pretul lor reprezinta o donatie.

Contact detalii, trimitere formulare sau donatii: 0771.73.88.00 (si wthatsapp) / office@evolution-center.ro

https://evolution-center.ro/campanii-si-evenimente/donatii-recurente/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *