Te provoc sa sustii integrarea copiilor cu dificultati comportamentale

Stiai ca multi copii cu dificultati comportamentale creeaza probleme la nivel de grupa si deranjeaza lectiile, obosesc cadrele didactice si ajung sa fie marginalizati de colegi, evitati in jocuri? Acestia devin deprimati si se simt singuri, dar si neputinciosi sa lege prietenii noi deoarece nu au dezvoltate abilitatile sociale adecvate.

Asociatia Evolution Center a reusit sa dea drumul la programul gratuit „Hai, sa ne jucam cu Leo, Chit si Maggie” destinat copiilor cu tulburari de limbaj, autism si tullburari comportamentale.

Acest program va fi implementat in perioada septembrie – decembrie 2019  propunandu-ne ca continuie si in 2020 – si vor beneficia 7 copii cu scopul de a dezvolta comportamente adecvate social, in grup: sa stea pe scaun, sa astepte randul, sa ridice mana si sa vorbeasca in propozitii (sau sa arate, dea la cere daca sunt nonverbali), sa raspunda la instructiuni de grup pentru a facilita integrarea lor in gradinite.

   Citeste aici si despre parteneri care au sprijinit implementarea gratuita a atelierelor: 

ateliere gratuite pentru copii autism Evolution Center

   Inca mai avem nevoie de ajutorul vostru:

  • VOLUNTARI: Vrei sa ne sustii? Scrie-ne pe office@evolution-center.ro un mail cu subiectul „voluntar” . Lasa-ne numele tau si numarul de telefon. Te vom adauga intr-un grup de whatsapp dedicat voluntarilor Evolution Center si acolo vei fi informat cu fiecare ocazie in parte. Atelierele sunt in fiecare joi de la ora 17:10 la ora 18:00.
  • Ajuta la achizitionarea de materiale didactice: Avem nevoie de: set nou de acuarele, cateva pensule noi, coli de hartie, coli colorate si cartonate, hartie creponata, lipici, nisip kinetic, ladite pentru jucarii sau pentru nisip, decoratiuni pentru lucrarile copiilor, sticla pentru pictura pe sticla, markere, creioane, guma de sters, covoras sau carte senzoriala, carti, jocuri de grup. Costul estimat poate fi undeva la 500 lei, uramad apoi sa revenim cu feedback raportat la materialele achizitionate si ce mai este necesar.
  • Poti alege sa ne sustii cu 10, 15, 30, 50 lei sau oricare suma vrei.
  • Sprijina financiar activitatea noastra pentru sustenabilitatea programului! Daca ai firma sau ne poti recomanda un partener caruia sa ii prezentam proiectul, solicita-ne un contract de sponsorizare si noi iti vom multumi prin promovarea imaginii sale de brand in cadrul proiectelor noastre. Suma sponsorizata este deductibila de la impozitul pe venit.
  • 500 lei sunt costurile, in medie, pentru organizarea unui atelier, fara a lua in calcul materialele si consumabilele, dar nici plata a mai mult de un trainer, desi s-ar impune acest lucru. Sunt 40 ateliere/ an (unul pe saptamana)

Ajutorul oferit merge in contul care aduna multe zambete de copil: 

RO90 INGB 0000 9999 0582 7148 , deschis la ING Bank, sucursala Tineretului in numele ASOCIATIEI EVOLUTION CENTER – HEALTH ABOUT SOUL AND MIND, CIF 35877239.

   Afla aici despre alte programe finantate si oferite gratuit de Evolution Center.

       

Psihoterapeut Diana Zanfir        Acest articol a fost redactat de Diana Zanfir – presedinte Evolution Center; cu experienta de peste 12 ani ca psiholog si psihoterapeut, coordonator programe, terapeut ABA, shadow, educatoare, consilier scolar si director educativ.

Pe aceasta o gasiti pe pagina ei de Facebook – dati un LIKE pentru a fi la curent cu noutatile:

Psihoterapeut Diana Zanfir

si

Evolution Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *