Copiii cu autism au nevoie de un spatiu prietenos cu invatarea. Deasemenea, ei au nevoie de educatie speciala, de atentie si de un plan de invatare personalizat, intensiv si bine structurat. Ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor voastre si sa le oferim copiilor speciali – o atentie speciala.

Avem locuri disponibile in programul nostru de terapie desfasurat la Evolution Center. Poti incepe prin programarea unei evaluari psihologice complete. Astfel, aflam exact ce intarzieri are copilul, pe care paliere de dezvoltare si ce plan de interventie terapeutica i se potriveste.

Hai, sa ne cunoastem si impreuna sa mergem pas cu pas pe drumul catre evolutie, recuperare si dezvoltare.   Este un drum colorat, un drum al rabdarii, al entuziasmului pe care pasim cu grija dinspre frica – spre curaj. Un drum in care suntem alaturi de tine si de puiul tau sa te incurajam, sa te facem sa vezi rezultatele si sa te bucuri de fiecare treapta urcata pe scara evolutiei, sa inveti cum sa iti sustii copilul si cum sa fii cea mai buna varianta a ta, langa el.

   Ai copil cu autism si vrei sa inceapa terapia ?

Solicita oferta pachetului de terapie  acum! Inscrie-te in programul nostru! Si mai ales, incepe prin a programa o evaluare psihologica completa, ocazie cu care afli exact ce carente are copilul tau si ce abilitati necesita dezvoltare. citeste mai multe despre evaluare, aici:De ce sa tinem cont cand evaluam un copil? – repere de diagnostic

Copiii cu autism, dar si cei cu intarzieri de dezvoltare (limbaj si / sau cognitiv) au nevoie de educatie speciala, au nevoie de terapie si de lucru intensiv.  Si mai au nevoie de ceva esential: au nevoie de TINE. De tine ca mama, ca tata, ca familie. De tine – determinata si motivata, de tine in actiune, gata sa te mobilizezi, sa faci fata provocarii diagnosticului si sa LUPTI pentru copilul tau. Daca ceva simti ca este in neregula cu puiul tau, cel mai sigur pas este actiunea.

Beneficiile interventiei timpurie sunt multiple deoarece:

  •  invatarea este mult mai naturala si mai putin structurata/rigidizata cu cat este mai mic copilul
  •  copilul invata mult mai repede cand este mai mic datorita neuroplasticitatii creierului
  •  copilul are mai multe premise de recuperare si integrare sociala pana la inceputul scolii – astfel ca are sanse ridicate de a prinde startul invatamantului de masa
  •  cu cat este stimulat mai devreme aparatul fono-articulator – cu atat mai usor se poate modela/”pune in miscare”
  •  copilul invata mult mai natural regulile sociale, isi educa rabdarea, atentia si stabilitatea intr-o activitate.

  

Primul pas cu care incepem –  este evaluarea psihologica. Astfel, stim nivelul de dezvoltare al copilului si ce programe de terapie vom alege, particularizate nevoilor sale.

   Ce  se intampla daca amanam inscrierea copilului intr-un program intensiv?

  •     copilul isi formeaza tipare mentale si comportamentale care cedeaza mult mai greu la terapia comportamentala
  •   intarzierea lui verbala si cognitiva va fi tot mai mare comparativ cu ceilalti copii de aceeasi varsta
  •   copiii cu intarzieri pervazive nu reusesc sa faca achizitii fara educatie speciala, deci simpla trecere a timpului nu va aduce noutati in bagajul lui de cunostinte
  •   absenta limbajului, dar si a unor abilitati specifice altereaza semnificativ viata lui sociala, integrarea scoalara si grupul de prieteni
  •   absenta limbajului si a abilitatilor specifice varstei creeaza frustrari interioare copilului, facandu-l mult mai agitat, agresiv, impulsiv

Astept sa ne cunoastem si sa iti raspund oricarei intrebari pe care o ai in privinta recuperarii copilului tau. Aminteste-ti ca timpul este , uneori, cel mai mare inamic, dar si cel mai de pret dar. Alege tu – constient si motivat cum vrei sa folosesti acest timp pentru copilul tau.

Planifica o intalnire in centrul nostru si viziteaza-ne! Sau contacteaza-ne prin email/telefon.

Suntem alaturi de tine, pas cu pas, in drumul evolutiei, curajului si al testarii permanente a limitelor, barierelor si fricilor. Frica ne motiveaza, ne pune in miscare si ne scoate la lumina, ne arata adevarata valoare atunci cand alegem sa o calcam in picioare constienti si hotarati.

Nu uita. Avem locuri disponibile in programul de terapie.  Incepe cu evaluarea psihologica. Contacteaza-ne chiar ACUM si SALVEAZA TIMP!

 

  Contact: (004) 0771.73.88.00
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *