fbpx

Sambata, pe 20 ianuarie, am facut petrecereee!!! Au venit prietenele mele dragi, au venit persoane dornice sa fie langa mine si langa copiii cu autism. Am reusit cu ajutorul lor sa strang inca 10 ore de terapie.  Cel mai frumos cadou este inca o ora de terapie gratuita. Florile ofilesc, bomboanele se mananca, parfumurile se termina. Dar, cand stii ca toate le poti preschimba in ore de terapie, sentimentul de multumire interioara creste.

Pentru ca terapie inseamna viata normala. Terapie inseamna o copilarie diferita, dar inseamna sacrificiu pentru o viata normala.

Stiai ca persoanele diagnosticate cu autism pot sa se integreze perfect social? Ele pot sa faca invatamant de masa, pot face liceu, facultate, pot avea prieteni, se pot casatori si pot avea un job – la fel ca noi toti.

Dar, pentru ce TU ai si nici nu esti constient ce dar ai primit de la Dumnezeu, familiile copiilor cu autism trebuie SA LUPTE si sa puna la dispozitia copiilor lor , ore ZILNICE de terapie pe care STATUL LU LE DECONTEAZA.

 Daca inca vrei sa imi zici „LA MULTI ANI!, atunci”

 •  sprijina financiar in contul RO90INGB0000999905827148 ING Bank, Tineretului – ASOCIAȚIA EVOLUTION CENTER – HEALTH ABOUT SOUL AND MIND
 •  redirectioneaza 2% din impozitul pe venit. Uite, formularul aici. Completeaza punctul I si semnatura contribuabil, apoi trimite-l pe mail.

 

Multumim Pizza Hut pentru gustarea oferita in ziua evenimentului. 

Buna. 

Vreau ca anul acesta ziua mea de nastere sa fie una speciala.

Nu, nu cu petrecere, cadouri si multi bani aruncati in vant pentru o rochita, o margeluta, o floricica.

Vreau totul pentru copiii cu autism. Vreau terapie gratuita pentru 4 copii cu autism.

 

3 motive ca sa  imi urezi un altfel de  „La multi ani!” :

 1. Salveaza bani! Doneaza pentru copiii cu autism. 50 lei este o ora de terapie.
 2. Salveaza timp! Timp irosit in goana dupa cadoul perfect! Timp pretios pentru copiii cu autism. Deci, doneaza pentru ei.
 3. Salveaza amintiri! Zambetul copiilor mei este de nepretuit.

   De ce sa ajut?

 •  terapia ABA este o metoda sigura de recuperare a copiilor cu autism
 •  serviciile de terapie nu sunt decontate de stat
 •   doi ani de terapie intensiva pot oferi sansa la recuperare si o viata normala
 •  costurile pentru terapie ale unui parinte de copil cu autism pot varia intre 1.500 – 3.500 lei/ luna – o suma impovaratoare.
 • cand faci bine, te simti bine. Universul lucreaza si iti intoarce inzecit ajutorul.

    Proiect in desfasurare – Infografic:

 

Din acest infografic reiese ca in acest moment avem 2.000 euro. Ne trebuie prieteni care sa iubeasca copiii si sa ne ajute pana ajungem la 15.000 euro. Stiu ca se poate! Sunt inconjurata de oameni minunati. Voi m-ati ajutat sa dotez camera de terapie cu toate necesare.

   Modalitati de ajutor (perioada 11.01 – 31.01 2018):

 •  sprijin financiar in contul RO90INGB0000999905827148 ING Bank, Tineretului – ASOCIAȚIA EVOLUTION CENTER – HEALTH ABOUT SOUL AND MIND sau direct la sediu.
 •  redirectioneaza 2% din impozitul pe venit. Solicita-ne formularul!

 

Deasemenea, sambata, pe 20 ianuarie, intre orele 10:00 – 12:00 , de ziua mea, te astept la centru sa bem un ceai impreuna.

La multe fapte bune in 2018!

 

  Contact: (004) 0771.73.88.00
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *