Update (27 august 2019): Multumim clientilor , prietenilor si partenerilor de la Vip Beauty Studio. Cu ajutorul lor am reusit sa strangem necesarul pentru 8 ateliere de socializare pe care le vom oferi gratuit pentru copiii cu autism, intarzieri de limbaj sau tulburari comportamentale.

   Obiectivul este integrarea acestora in invatamantul de masa si ameliorarea comportamentelor inadecvate prin inlocuirea acestora cu unele adaptative si acceptate social.

   Nevoia noastra de a ne ajuta sa fie sprijinite aceste ateliere este una continua.

   Poti alege sa directionezi 10, 15 sau 30 lei pe luna prin transfer, plata programata (recurenta) deoarece orice ajutor conteaza. Cu 10 lei pe luna, timp de un an – TU asiguri accesul a doi copii la un atelier.

     Sambata, 4 mai 2019 – VIP Beauty Studio implineste 2 ani si daruieste incasarile din zi aniversara catre copiii de la Evolution Center.

 

    Ana, fondator VIP Beaty Studio: „Imi doresc ca fiecare copil sa aiba parte de sansa la invatare. Vreau ca toti clientii nostri sa stie ca este important sa sprijinim comunitatea si ca fiecare banut, cat de putin ar fi, conteaza enorm pentru acesti copii. Vreau sa ii invit in aceasta zi aniversara sa se programeze din timp si sa stie ca ei primesc un serviciu de care oricum aveau nevoie si in acelasi timp, acei bani merg catre copiii cu autism.”

 

     Sunt copii care se sperie de spatii noi si devin agitati sau chiar agresivi. Intr-o clasa sunt 30 copii, iar atentia cadrului didactic scade considerabil.   

 

     Evolution Center isi propune sa organizeze saptamanal ateliere gratuite de socializare. Ele faciliteaza adaptarea copiilor cu autism catre invatamantul de masa.

  

 

     Daruieste 50 lei si sprijina un copil in cadrul unui atelier prin oricare dintre modalitatile:

  • Faceti programari la VIP Beauty Studio pentru data de sambata, 4 mai 2019 , iar pretul serviciului reprezinta o donatie.
  • Doneaza oricand pana in data de 15 mai direct la VIP Beauty Studio.
  • Doneaza prin transfer bancar in contul RO90INGB0000999905827148
  • Completeaza formularul 230 si directioneaza 2% din impozitul pe venit

 

Nota:  

Un atelier pentru 10 copii necesita un cost de aproximativ 500 lei. Haideti, sa strangem necesarul pentru o luna de zile (2.000 lei). Cu 50 lei sprijini un copil in cadrul unui atelier de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *