Sambata, 4 mai 2019 – VIP Beauty Studio implineste 2 ani si daruieste incasarile din zi aniversara catre copiii de la Evolution Center.

 

    Ana, fondator VIP Beaty Studio: „Imi doresc ca fiecare copil sa aiba parte de sansa la invatare. Vreau ca toti clientii nostri sa stie ca este important sa sprijinim comunitatea si ca fiecare banut, cat de putin ar fi, conteaza enorm pentru acesti copii. Vreau sa ii invit in aceasta zi aniversara sa se programeze din timp si sa stie ca ei primesc un serviciu de care oricum aveau nevoie si in acelasi timp, acei bani merg catre copiii cu autism.”

 

     Sunt copii care se sperie de spatii noi si devin agitati sau chiar agresivi. Intr-o clasa sunt 30 copii, iar atentia cadrului didactic scade considerabil.   

 

     Evolution Center isi propune sa organizeze saptamanal ateliere gratuite de socializare. Ele faciliteaza adaptarea copiilor cu autism catre invatamantul de masa.

  

 

     Daruieste 50 lei si sprijina un copil in cadrul unui atelier prin oricare dintre modalitatile:

  • Faceti programari la VIP Beauty Studio pentru data de sambata, 4 mai 2019 , iar pretul serviciului reprezinta o donatie.
  • Doneaza oricand pana in data de 15 mai direct la VIP Beauty Studio.
  • Doneaza prin transfer bancar in contul RO90INGB0000999905827148
  • Completeaza formularul 230 si directioneaza 2% din impozitul pe venit

 

Nota:  

Un atelier pentru 10 copii necesita un cost de aproximativ 500 lei. Haideti, sa strangem necesarul pentru o luna de zile (2.000 lei). Cu 50 lei sprijini un copil in cadrul unui atelier de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *